Fuego, acasă la Dorel Vișan. O să vedeți ce pasiune are actorul

Fuego, acasă la Dorel Vișan. O să vedeți ce pasiune are actorul
Duminică de duminică, Paul Surugiu - Fuego strânge în fața televizorului iubitorii de muzică, teatru, artă, invitând în studioul emisiunii pe care o realizează pe TVR artiști de renume. Tolba de povești și cântece cu care vin aceștia și prestația lui Fuego a făcut din emisiunea „Drag de România mea” una dintre cele mai urmărite emisiuni de weekend de pe TVR 2.

Fuego este cunoscut pentru dragostea sa față de țară și de valori. Astfel, el are pregătite momente speciale pentru publicul său de pe TVR 2, locul în care moderează cu succes, de doi ani, un show special. Astăzi, 29 noiembrie, de la ora 15.00, artistul și moderatorul Fuego va celebra Ziua României în avans. A pregătit cu o ediție în care telespectatorii vor avea parte de lecții de viață și de patriotism, de idei interesante și de muzică specială.
Fuego a pregătit un interviu de colecție alături de maestrul Dorel Vișan. El i-a făcut o vizită marelui actor la Cluj pentru că acesta a avut bunăvoința să-și primească fanii din toată țara  în curtea casei sale.
Maestrul Dorel Vișan va vorbi despre românism, despre poezie și despre pasiunea sa pentru agricultură, chiar din grădina lui, când ne va arăta via sa și stupii săi de albine și ne va povesti despre pasiunea pentru apicultură.

Muzică de Ziua României

Cu melodii patriotice și cu o frumoasă istorie între mamă și fiică, sosesc la Fuego în emisiune Mariana și Adriana Anghel. Acestea vor cânta despre țară și vor povesti despre relația lor, dar vor face un duet de colecție alături de Paul Surugiu.

Cu melodii care vibrează pentru țată vine și Viorica Macovei, din Bucovina.

Le veți cunoaște duminică și pe FETELE DIN BOTOȘANI, trei artiste talentate, care cântă împreună și care sunt una dintre revelațiile folclorului autentic din ultimii ani. Ele aduc pentru români cântece iubite și apreciate, un duet cu Fuego și emoții de la ele de-acasă, din Botoșani.

Vasile Șeicaru vine spre public cu poveștile și  gândurile sale încărcate de emoție, cu poezia muzicii și cu șlagărele sale, iubite și fredonate de toată țara. Mai mult, alături de Fuego, acesta a pregătit un moment special, de-a dreptul răvășitor.

Pentru o după-amiază frumoasă, nu uitați ca la ora 15.00, să aveți televizorul deschis pe TVR 2!

Jay-Z divulgă secretele succesului. Cum a construit un imperiu