Fulgy, suflet nobil. Ce face în fiecare dimineață

Fulgy, suflet nobil. Ce face în fiecare dimineață
Comentat de unii și iubit de alții, fiul Clejanilor, Fulgy, își vede liniștit de treaba lui. Recent, acesta le-a spus fanilor care e ritualul său de fiecare dimineață.

Obligat de poliție să stea acasă, Fulgy și-a găsit de lucru. Ce spune tânărul că ar trebui să facă toată lumea la prima oră a dimineții.

Fulgy, suflet nobil. Ce face în fiecare dimineață

Într-un video postat recent pe contul său de Instagram, Fulgy le-a spus fanilor săi că în fiecare dimineață el hrănește porumbei. Îndeletnicire care, spune tânărul, ar trebui să o facă toată lumea.

Un nou atac la adresa lui Dan Bursuc

Pe de altă parte, tânărul nu a uitat de Dan Bursuc și i-a făcut figura. De data aceasta, el a dat o declarație șocantă în care povestește ce relație are cu fiica impresarului lăutarilor. ”Bursuc, în seara asta ai fost la nuntă si Adriana a rămas singură cu mine. Aha… Burscuc, fi-ți-ar… ”, a afirmat Fulgy într-un clip postat pe Instastory.

Tânărul susține că impresarul i-a violat sora

Cu ceva timp în urmă, același Fulgy a șocat România atunci când a povestit că Dan Bursuc este cel care ar fi violat-o pe Margherita, când aceasta era un copil. Pe de altă parte, el susține că sora sa ar putea lua bani mulți despăgubire, din poziția de martoră.

”Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă. Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut?

Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva când am fost dus la Lipatti și m-am întâlni toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui sor-mea”, a mărturisit Fulgy.

Sursă foto: protv

 

 

Recomandarile noastre