Gabi Bădălău master chef. Iată cum le-a cucerit pe femeile din viața lui – Imagini exclusive

Gabi Bădălău master chef. Iată cum le-a cucerit pe femeile din viața lui – Imagini exclusive
În timp ce divorțul cu Claudia Pătrășcanu se încheie, Gabi Bădălău a făcut marele gest față de actuala sa iubită, Bianca Drăgușanu, și și-a asumat public mai mult ca oricând relația.

Cei doi au celebrat ziua de naștere a bărbatului în Thailanda, unde a eu fost plecați în baza unui contract obținut de frumoasa blondină, în condiții de lux și răsfăț total. Gabi Bădălău nu a prididit cu postarea unor imagini de cuplu, cu ei doi, pe rețelele sociale, chiar dacă la story, de unde acestea au dispărut după 24 de ore. Dar când vine vorba de gesturi frumoase Gabi Bădălău mai are un as în mânecă, și aici nu e vorba de valorile din conturi și nici de disponibilitatea de a achiziționa și face cadouri scumpe.

Gabi Bădălău master chef la el acasă

Marele atu al lui Gabi Bădălău când  vrea să cucerească e că știe să gătească. Iar când o face, e un adevărat mastechef. Suntem siguri că așa a prestat și în fața iubitelor sale, ca să le cucerească.

Serile trecute, demn de un premiu la „Chefi la cuțite”, Gabi Bădălău a gătit oase cu măduvă. Un meniu rafinat, apreciat doar de cunoscători, care presupune alegerea temperaturii optime la care să fier coapte oasele atent alese. Gabi Bădălău s-a filmat în ușa cuptorului în timp ce a prezentat marea realizare culinară din bucătăria sa.

Bianca Drăgușanu nu știe să gătească, dar știe să facă bani

Gabi Bădălău a rugat-o, la începutul relației lor, pe Bianca Drăgușanu să-i gătească, dar blonda, obișnuită cu restaurantele de lux, i-a dat în schimb o replică pe care să o țină minte. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum iubitul a trimis-o la „cratiţă” pentru că  vrut să mănânce ceva pregătit iubita lui. Dar acest lucru nu s-a întâmplat.

„Da, eu nu știu să gătesc, îi spuneam asta și iubitului meu recent că nu știam de unde să pornesc plita și i-am zis că nu știu de unde să pornesc aragazul, dar știu cum să fac 50.000 de euro (…) Sunt atentă, fac micul dejun, țin ordine, sunt foarte organizată așa, doar că eu nu știu să fac mâncare. Nici nu îmi place, nici nu mă văd să stau la cratiță”, a spus Bianca Drăgușanu.

Sursa foto / video: Instagram