Gata cu dosarul cu droguri. George o acuză pe Andreea Bălan că l-a dat pe mâna Poliției

Gata cu dosarul cu droguri. George o acuză pe Andreea Bălan că l-a dat pe mâna Poliției
La data de 21 februarie, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat, într-un comunicat de presă, că în jurul orelor 10.00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov. Șoferul consumase droguri.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină”, a informat IPJ Ilfov.
George Burcea s-a plâns de atunci unor apropiați că era filat de ceva timp și că a fost oprit special de Poliție, că nu era un control de rutină.

Asupra lui George Burcea nu au fost găsite atunci droguri, dar el era deja sub influența lor, după cum a demonstrat-o drog-testul polițiștilor și analizele de la INML.

George Burcea nu mai e penal

Se pare că artistul a scăpat de dosar penal, după cum anunță reporterii de la playtech.ro, care au vorbit cu avocatul fostului soț al Andreei Bălan. Polițiștii au decis neînceperea urmăririi penale deoarece legea este mai permisivă în privința consumului și este mai strictă în privința deținerii în vederea consumului.

Avocatul Florin Ionuț Pascu a declarat în exclusivitate pentru playtech.ro: „Dacă pe durata cercetărilor se dovedește că persoana a deținut sau deține droguri pentru consum, atunci se poate antrena răspunderea penală. Însă, dacă rezultă că o persoană doar a consumat, fără a dovedi posesia, atunci nu suntem în ipoteza unei infracțiuni”.

Andreea și-a însuşit telefonul meu când eram în lumea viselor

După ce a fost prins de polițiști drogat și s-a despărțit de Andreea Bălan, George Burcea a scris pe Facebook un potop de acuzații la adresa fostei neveste.

„Poliţia Ilfov nu „m-a filat mult timp”… aşa cum au scris „genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informaţi de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez „platoul de filmare”. Andreea ştia că eu am consumat substanţe. De unde? Şi-a însuşit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta şi-n stânga”, a scris George Burcea pe Facebook, lămurind situația.

Actriță din „James Bond”, terorizată de un obsedat. Cât de departe a mers agresorul până a fost arestat