Gata, la Roxana Vancea a venit „barza”! Micuțul Milan e în culmea fericirii

Gata, la Roxana Vancea a venit „barza”! Micuțul Milan e în culmea fericirii
A stat mult timp cu bagajul la ușă, dar a venit momentul mult așteptat. Roxana Vancea e mămică cu acte în regulă.

A numărat zilele până când își va ține în brațe cel mai mare dar de la Dumnezeu. Acum, Roxana Vancea e cea mai împlinită femeie.

Roxana Vancea a avut marea întâlnire a vieții. Micuțul Milan e în culmea fericirii

A fost una dintre cele mai fericite graviduțe. În timp ce alte femei se luptă din greu cu greutatea acumulată în timpul sarcinii, Roxana Vancea a luat doar… cinci kilograme. Și asta datorită programului strict pe care l-a avut dintotdeauna. În plus, aceasta nu a mai mâncat nimic după ora 19.00.

Roxana a profitat cât mai mult de cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei și a fost tot timpul activă, iar acest lucru se vede. Nici n-ar fi avut cum altfel, pentru că micuțul Milan, băiețului soțului său din prima căsătorie, nu o scapă o secundă din ochi. De altfel, Roxana spune că el a fost cel mai fericit că bebe a ieșit din burtică.

Emoții, da. Teamă sau frică, nu

Roxana a postat și prima imagine cu cel mic, în timp ce îl ține de mână, iar fanii au fost pur și simplu în delir. Fosta iubită a lui Mihai Bendeac spune că nu îi este teamă să înceapă meseria de mămică, dar se mai gândește câteodată cum se va descurca cu băieții. Ea nu-și dorește să fie o mamă autoritară, însă e hotărâtă să-i ofere o educație ca la carte copilului.

„Emoții da. Teamă sau frică, nu. Mi-e mai teamă de ce urmează după, cum mă voi descurca cu băieții, dar sper că o să fie bine. Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi.

O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată, dar le-am promis mamei și soacră-mii că le voi permite să mă ajute. Și ele vor să se bucure de pitici. Și atunci, probabil că 2-3 ore, când o să mă întorc la muncă, o să îl las cu Dragoș sau cu una dintre ele. În rest, vreau să fiu prezentă non-stop ”, a spus simpatica Roxana.

Sursă foto: instagram