Gisele Bündchen și noul iubit, prima vacanță împreună. Iată ce au făcut în Costa Rica

Gisele Bündchen și noul iubit, prima vacanță împreună. Iată ce au făcut în Costa Rica
În viața  modelului Gisele Bündchen și-a făcut intrarea rapid un nou bărbat, după divorțul de Tom Brady. Relația pare că a avansat peste noapte. După ce au apărut imaginile, nu mai e niciun dubiu că povestea e cât se poate de serioasă.

Gisele Bündchen și noul său iubit, antrenorul de jiu-jitsu Joaquim Valente au plecat în prima lor vacanță de cuplu, în Costa Rica, dar nu sunt  singuri.

Sunt împreună cu cei doi copii ai modelului în vârstă de 42 de ani – Benjamin, 12 ani, și Vivian, 9 ani. Faptul că modelul și-a luat copiii cu ea, vine să întărească evidența faptului că povestea de dragoste e clară și are ceva vechime.


În weekend, cei doi au mâncat ceva la Koji, în Provincia de Puntarenas,  alături de cei doi copii. Aflați în Costa Rica în prima lor vacanță împreună, a fost un bun prilej pentru model să își arate abdomenul într-un top decupat și pantaloni negri fluizi la întâlnirea de la cină. La rândul său, Valente a fost numai zâmbete, într-o cămașă gri și pantaloni scurți.

De când se cunosc Gisele Bündchen și antrenorul de jiu-jitsu

Pare că Gisele Bündchen devine tot mai apropiată de simpaticul antrenor de arte marțiale. Joaquim Valente locuiește în Miami și o cunoaște foarte bine pe Gisele de cel puțin un an și jumătate.  Ea a luat lecții de la el și apoi și-a înscrisla jiu-jitsu și pe cei 2 copii ai ei cu Tom Brady.

Ceva mai înainte să se apropie prin intermediul antrenamentelor, Gisele și Joaquim s-au cunoscut când au făcut împreună o ședință foto pentru Dust Magazine, pentru a promova artele marțiale jiu-jitsu.

Plecarea în Costa Rica cu noul iubit nu e întâmplătoare. Pentru Gisele Bündchen era tradiția familiei, să facă vacanțe aici, în extrasezon. Presa de peste ocean a  relatat că anumite surse au confirmat că la cina din Costa Rica ar fi participat și mai mulți prieteni ai adulților, cu copiii lor. Semn, din nou, că legătura  numită încă de „bună prietenie” dintre model și antrenor, e mai mult decât atât.

Sursa foto: Instagram

Sursa video: TMZ.com