Horoscop Minerva – 17 mai. Berbecii au zi bună pentru achiziții, alte două zodii găsesc de muncă

Horoscop Minerva – 17 mai. Berbecii au zi bună pentru achiziții, alte două zodii găsesc de muncă
Cum era de așteptat a răbufnit conflictul din Colivia de Sticlă. Oamenii nu mai vor să fie amăgiți. Guvernul încearcă să mascheze cât se poate de prost nereușitele externe. Nimeni nu mai are încredere în nimeni.

Horoscop Minerva – 17 mai. Berbecii au zi bună pentru achiziții, alte două zodii găsesc de muncă

Berbec – Este o zi bună pentru a solicita un împrumut dacă te-ai gândit să faci acest lucru pentru o casă. Dar, ziua este, de asemenea, una bună pentru a cumpăra o mașină nouă, așa că dacă asta ai pe agenda de lucru, continuă cu acest plan! Îți vei îmbunătăți viața cu o achiziție foarte mare! Apeleză la alții pentru informațiile pe care le cauți.

 

Taur – Energia cu care trebuie să lucrezi este destul de slabă dacă ne gândim la ciocnirile astrale din Univers. Reacționezi la agitația din jur determinată de aceste tranzite și te simți epuizat energetic și psihic. Nu lăsa să oprească proiectul care s-a materializat mai târziu decât ai dorit. Vezi-ți de muncă și o să fie OK. Același sfat se aplică și colegilor care te invidiază!

 

Gemeni – Nu ești sigur de ce dorești în aceste zile, mai ales că atât de multe dintre cele mai prețuite obiective par să cadă unul după altul. Ai tendința de a merge mai departe cu ceva, deși știi în sinea ta că nu acesta este cel mai inteligent lucru. Cele două fețe ale personalității tale sunt în conflict una cu cealaltă, ceea ce face dificilă munca.

 

Rac – Planetele din Gemeni fac codul moral intern să se transforme din pastel în neon și vei dori să îți exprimi dragostea pentru neprihănire în multe feluri. Nu uita însă, că două sau trei minți sunt mai bune decât una, când vine vorba despre construirea noii tale strategii de a face bani. Strategiile pe termen lung și realizarea de proiecții sunt specialitatea ta.

 

Leu – Dacă te-a reținut și ai așteptat să se întâmple ceva cu pasiunea în loc să faci prima mișcare, fii îndrăzneț acum. Fă ceva care te face să te simți confortabil. Îndrăznește și întreabă, chiar dacă ești agitat. Face ca răspunsul așteptat să fie mult mai dulce. Este un moment bun pentru a începe lucruri cu rezultate pe termen lung.

 

Fecioară – Deși ai așteptări mari de la cei din jur, ai și răbdarea de a înțelege profund că toate aceste lucruri necesită timp. Este o zi excelentă de socializare, ajutându-i pe ceilalți. Folosește această energie benefică pentru o cauză umanitară și fă-ți prieteni noi. Ceva, în sfletul tău îți spune să înfrunți realitatea! Reechilibrarea bugetului, bate la ușă.

 

Balanță – Astăzi ar putea să nu te intereseze ce se petrece în lume, dar nici nu te va lăsa să te ascunzi cu capul în nisip și să visezi cu ochii deschiși. Intuiția îți spune să te confrunți cu realitatea, să cauți răspunsuri și să începi să explorezi! Fii creativ și gândește-te la ceva neobișnuit, poate la o activitate în aer liber, cum ar fi drumeții sau o plimbare prin parc.

 

Scorpion – În acest moment se pare că ai un dar special pentru a-i conduce pe alții, să iei decizii pe loc și să faci tot ce este necesar pentru a termina proiectele de grup. Nu te subestima! Fă backup-uri planurilor de investiții solide în instituții de încredere. Perioada care urmează pare să ofere o mulțime de promisiuni.

 

Săgetător – Nu căuta de dinți calul de dar. Astăzi, poate fi un moment norocos când vei afla că ai reușit la acel interviu și ți s-a oferit slujba visurilor tale. Nu te gândi de două ori – mergi înainte. Pentru a merge mai departe cu munca ta totuși, se pare că va trebui să calci pe cineva pe bombeuri. Încearcă să echlibrezi stilul de viață. Dă vieții același tonus ca și muncii.

 

Capricorn – Indiferent dacă ești conștient sau nu, ai o mare senzitivitate și poți ajunge în profunzimile emoționale cele mai profunde ale unora. Este posibil să nu-ți dorești să folosoșeti această sensibilitate pentru ceva prea complicat, doar a oferi sprijin. Dacă dorești să treacă vreun simptom așa se întâmplă. Exercițiul este esențial, la fel și nutriția.

 

Vărsător – Dacă se întâmplă să fii la locul potrivit în momentul potrivit, ți s-ar putea oferi un proiect interesant, profitabil. Cu toate acestea, nu semna niciun acord până când nu citești contractul, cap-coadă inclusiv ce este scris mai mic. Stabilește scena pentru un nou loc de muncă sau o nouă poziție la instituția actuală.

 

Pești – Un fel de bonus îți poate aduce sume frumușele dacă știi să-ți joci cartea. Fii atent la o investiție pe termen scurt sau la un ceva legat de muncă. Faci mișcare pentru a scăpa de stresul zilelor de muncă? Poate că toate cele de mai sus te-au făcut să dai sfaturi altor persoane dar te tine să te neglijezi. Arată oamenilor că ai încredere în tine.

Alex Velea a făcut o schimbare radicală în viața sa

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre