Simona Ionescu / Redactor Șef

Aceștia sunt nativii care trebuie să meargă urgent la biserică. Din cauza acestei greșeli, riscă să rămână singuri 

Aceștia sunt nativii care trebuie să meargă urgent la biserică. Din cauza acestei greșeli, riscă să rămână singuri 
Își doresc să aibă lângă ei persoana iubită, dar e foarte greu să-și întemeieze o familie. Ce să se întâmple oare cu Fecioarele?

Nu duc niciodată lipsă de admiratori, dar totul se rupe atunci când vorbesc de cel mai mare pas, căsătoria.

Fecioarele sunt poate cei mai ghinioniști la capitolul dragoste. Nativilor de pământ totdeauna li se întâmplă ceva când vine vorba de întemeierea unei familii, fie se răzgândesc peste noapte, fie se trezesc că partenerul pe care l-au ales nu mai vrea, fără să aibă un motiv întemeiat.

Să fie oare din cauza faptului că Fecioarele sunt renumite pentru meticulozitatea de care dau dovadă, fiind extrem de atenți la orice mișcare a partenerului și acest lucru devine atât de deranjant încât acesta fuge? Sau pentru că e posibil ca în viața lor să se afle energii negre, care trebuie îndepărtate, așa cum spun unii specialiști? Indiferent care ar fi răspunsul corect, Fecioarele trebuie să aibă mare grijă la viitor, pentru că în ritmul acesta e foarte posibil să rămână singuri.

Nu abandonați partenerul

Specialiștii le recomandă Fecioarelor ca atunci când în relația de cuplu intervine o ceartă sau pur și simplu o discuție în contradictoriu, să-și tragă sufletul și să comunice cu partenerul.

Fecioarele au mari probleme în relația de cuplu

A venit momentul să nu mai abandoneze persoanele dragi și, mai mult, să intre la fel de repede într-o altă relație. Nu de altceva, dar și cu noul partener vor proceda la fel. Mai mult, Fecioarelor le-ar prinde foarte bine să se apropie cât mai mult de Divinitate, să înceapă să citească rugăciuni și să simtă credința din tot sufletul.

Terminați cu criticile și cu răzbunare

Nativii din Fecioară trebuie să înțeleagă că uneori criticile celorlalți sunt constructive, nu distructive și că răzbunarea nu le aduce nimic bun în viață. În plus, criticile pe care le aduc altora nu fac altceva decât să demonstreze de fapt cât de nesiguri sunt pe propria persoană. Dacă nu vor mai spune tot ce le trece prin cap fără să se gândească la consecințe, nu vor mai face pe șefii și nu vor mai căuta altora nod în papură vor avea toate șansele să fie fericiți.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre