Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancul cu găina cu trei picioare care alerga pe lângă mașină. Râzi cu lacrimi!

Bancul cu găina cu trei picioare care alerga pe lângă mașină. Râzi cu lacrimi!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să vă oferim unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.

Un tip rulează agale pe autostradă când, de pe o bretea laterală, apare o găină cu trei picioare care începe să alerge pe lângă mașină. Tipul accelerează, găina accelerează și ea. Tipul apasă pedala și mai tare, până la 100 km/h, dar găina ține pasul fără probleme.

Câteva minute mai târziu, găina face stânga spre o fermă. Șoferul se ține după ea și oprește la poarta fermei, unde vede rezemat de gard un țăran.

– Aveți idee ce-i cu puiul ăla? întreabă șoferul.

– E de la ferma noastră. Mie și familiei mele ne plac foarte mult pulpele de pui, așa că am derulat un experiment genetic. Astfel, am obținut pui cu trei picioare.

– Extraordinar! Și ce gust au?

– De unde să știu? Până acum n-am reușit să prindem niciunul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre