Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeia materialistă își taie singură craca de sub picioare – Bancul zilei

Femeia materialistă își taie singură craca de sub picioare – Bancul zilei
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

El și ea au o relație de puțin timp, dragostea e pasională, astfel încât bărbatul ia decizia să își ceară în căsătorie partenera. Într-o zi apare cu inelul, îngenunchează și pune întrebarea.

El: Vrei să te măriți cu mine?

Ea: Ai apartament?

El: Nu…

Ea: Ai BMW?

El: Nu..

Ea: Salariu ai?

El: Nu am salariu, dar…

Ea: Niciun dar! Cum pot să mă mărit cu unul ca tine, când nu ai nimic din ceea ce îmi doresc?

El se ridică de jos și pleacă demoralizat, bolborosind în surdină: „Am o vilă în București, una la Predeal, una la mare și una în Caraibe, iar ea vrea apartament. Am Porche, Ferrari și Mercedes. E nebună, de ce să mai cumpăr și un BMW??!! Și de unde naiba salariu… dacă eu dețin o bancă?!”

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre