Simona Ionescu / Redactor Șef

Râzi cu lacrimi! Ce știe ardeleanul că se întâmplă când te stropește o mașină în trafic

Râzi cu lacrimi! Ce știe ardeleanul că se întâmplă când te stropește o mașină în trafic
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un ardelean vine in București și așteapta verdele la un semafor. Un șofer trece cu viteza printr-o balta și-i umple pe toți cu zoaie, din cap pana-n picioare. Bucureștenii urlă dupa el, scoși din minți, numai ardeleanul se uită mirat.

– Apoi, stați linistiți, că trebe s-oprească.

– Ce s-oprească, dom’le, ești tâmpit? N-ai văzut ce viteză avea?

– Apoi cum, nu oprește?

– Nu. Da’ mata pe ce lume trăiești?

– Apoi, la noi, în Ardeal, când se-ntamplă de te udă un șofer, apoi oprește, te ia în mașină, își cere iertare, te duce acasă, îți dă să mănânci și nu se lasă până nu stai la el vreo trei zile, în gazdă, pe banii lui. Iar, la plecare, îți cumpără și televizor.

– Ei, pe dracu’, zice bucureșteanul. Ți s-a întâmplat matale asta!?

– Nu mie, da’ i s-o-ntâmplat nevesti-mii!

Sursa foto: Pixabay

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre