Hulk există și s-a născut în Iran. E cel mai înspăimântător om din lume

Hulk există și s-a născut în Iran. E cel mai înspăimântător om din lume
Monstru umanoid mutant, gigantic, cu o forță incredibilă? Pare ireal, dar există un bărbat care seamănă cu inegalabilul Hulk din benzile de desene animate.

Supereroul Hulk există și în realitate, nu doar în animația creată de Stan Lee și Jack Kirby.

Hulk există și s-a născut în Iran. E cel mai înspăimântător om din lume

La vârsta de 29 de ani, Sajad Gharibi, este cunoscut ca și iranianul Hulk. Acesta a ajuns în atenția tuturor grație experienței sale ca bodybuilder. Uriașul care s-a născut în Iran, are 1.88 metri și 177 de kilograme, iar în 2016 a apărut într-un clip video în care s-a oferit să lupe în Siria împotriva ISIS. „Sunt un apărător al țării mele, în primul rând. Vreau să mulțumesc Generalului Soleimani și soldaților care și-au pierdut viața în Siria. Ei sunt eroii mei”, povestea atunci Hulk.

„Cel mai înfricoșător om din lume”

Dar nu doar Hulk este cel care a șocat întreaga omenire cu imaginea sa. Pentru că mai există un personaj, Martyn Ford, supranumit „Cel mai înfricoșător om din lume”. Acesta e mare cât un munte, rupe fiarele și mai este cunoscut drept „Hulk” al Marii Britanii.

Marty este nu doar antrenor de fitness și culturist, dar și actor și a reușit să aibă un asemenea corp datorită antrenamentelor făcute pe bandă rulantă dar a suplimentelor pe care le folosește. Acesta are o înălțime de doi metri și o greutate de peste 145 de kilograme. Maryn a fost spectaculos în multe filme, cea mai celebră fiind seria „Kingsman”, cu Halle Berry și Colin Firth.

Fanii luptelor MMA așteaptă cu sufletul la gură duelul dintre cei doi coloși

Cei doi monștri se vor întâlni pe 2 aprilie 2022 pe arena O2 din Londra, într-un duel pe care fanii îl așteaptă ca pe pâinea caldă. Va fi o gală cum nu a mai fost alta și sursele spun că în acest moment toate biletele au fost deja vândute.

Galerie Foto cu „Hulk” din Iran: