Imaginea cu Oana Lovin care i-a lăsat pe fani mască. „Ochii ei sunt din altă lume!”

Imaginea cu Oana Lovin care i-a lăsat pe fani mască. „Ochii ei sunt din altă lume!”
A ajuns cunoscută întregii lumi după ce l-a înjurat pe Klaus Iohannis. Ce mai face acum Oana Lovin.

Protestatar de profesie, Oana Lovin a făcut bani frumoși din videochat, dar se pare că vremurile acestea nu-i priesc deloc.

Oana Lovin, nostalgică după vremea epocii de aur

I se spune Oana Lovin „Sparanghel“, pentru că a venit cu această legumă la un protest. Mai târziu, consilierul USR Laurenţiu Dincă a afirmat că PSD a primit donaţie de la Oana Lovin suma de 5.000 de lei, bani obţinuţi din videochat, pentru campania de la prezidenţiale.

„Sunt liberă și nu am nici o problemă”

Oana Lovin se pare că nu a fost chiar atât de deranjată de aceste acuzații, menționând că se simte liberă pentru că publicul o ştie „cu bune, cu rele”.

„Acest linşaj pentru mine e unul benefic şi vă mulţumesc, pentru că aveam o semi-frică şi o piatră pe inimă, pe care nu o mai am. Sunt efectiv liberă. Sunt liberă şi nu mai am nicio problemă. Acum mă ştiţi, cu bune, cu rele, asta este. Nu suntem fără de păcat, nu suntem perfecţi şi e minunat aşa cum e”, a declarat ea atunci.

Plânge după comunism?

Recent, aceasta a postat și o fotografie cu ea de când era preșcolar, la care a pus și un comentariu pe măsură. „Ultima generație de șoimi ai patriei. Nu am cum să nu mă întreb, cum ar fi fost România acum fără lovitura de stat din ‘89?”, a afirmat Lovin. Admiratorii Oanei au lăsat sute de comentarii, majoritatea minunându-se de culoarea ochiilor săi. „Ochii ei sunt din altă lume!”, a scris o doamnă, complimentând-o.

Oana Lovin a dezvăluit secrete din viața ei

Vedeta despre care se spune că are un trecut controversat a fost anul acesta invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu și a făcut dezvăluiri șocante despre viața ei. Ea a afirmat că a trecut printr-un șoc nu demult, când i s-a spus că e foarte bolnavă. „Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted!”, a spus ea.

„Da, este adevărat, mi s-a descoperit o formațiune tumorală uterină, un diagnostic despre care medicii spuneau că-mi mai dă 3, maxim 5 ani de viață. Din fericire, un RMN făcut la timp a determinat că diagnosticul nu este chiar atât de grav, însă trebuie urmărită cu atenție evoluția situație. Am fost operată, indicația este să scot uterul, însă îmi doresc copii!”, a declarat Oana Lovin.

Sursă foto: facebook