Începe un nou sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”. Surprize mari pentru telespectatori

Începe un nou sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”. Surprize mari pentru telespectatori
Bucurie imensă pentru fanii show-ului „Bravo, ai stil”. În cel mai scurt timp va începe sezonul cu numărul opt.

„Bravo, ai stil!” le așteaptă cu brațele deschise la casting pe doamnele și domnișoarele care au ce arăta.

Începe un nou sezon al emisiunii „Bravo, ai stil”. Surprize mari pentru telespectatori

„Bravo, ai stil”, sezonul 8, care va debuta în curând la Kanal D va avea surprize mari pentru telespectatori. Cine dorește să participe la unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune trebuie să facă primul pas și să se înscrie la casting pe pagina casting.kanald.ro.

Cele mai bune concurente vor lupta pentru premiul cel mare dar și pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”. Pe de altă parte, telespectatorii care urmăresc emisiunea vor avea acces la cele mai noi informații din lumea modei, dar și sfaturi despre stil și atitudine. Candidatele care vor să fie alese trebuie să fie în primul rând creative și să le arate tuturor că sunt autentice.

Foto: Theo Rose s-a bătut pentru titlu de Cea mai stilată femeie

Cine au fost marile câștigătoare

În primul sezon al emisiunii Bravo ai Stil, marea câștigătoare a fost Silvia Oana Popescu, care a plecat acasă cu premiul de 100.000 de lei. În plus, ea a căpătat și o carieră în televiziune. Marisa Paloma a câștigat sezonul cu numărul doi și a avut aceleași avantaje ca și Silvia.

Concurenta situată pe locul al doilea, Adela, a intrat în posesia unui autoturism. Sezonul trei a fost al Iulianei Doroftei, iar în cel cu numărul patru s-a făcut remarcată tot Silvia Oana Popescu, care a mai primit un premiu de 100.000 de lei. Cea mai stilată femeie a sezonului cu numărul cinci Bravo, ai stil a fost Elena Geamăn, iar în sezonul cu numărul șase bătălia s-a dat între Alexandra Ungureanu și Theo Rose.

Ambele au strălucit, dar premiul cel mare i-a revenit Alexandrei. În sezonul cu numărul șapte, Viviana Sposub a pierdut cu puține procente în fața frumoasei Ruxi, care a fost desemnată cea mai stilată femeie.