Incidentul a avut loc în Nonthaburi, localitate din centrul Thailandei. Adolescentul a fost dus de urgență la spital după ce un piton i-a mușcat penisul în timp ce stătea pe toaletă. Siraphop Masukarat, în vârstă de 18 ani, a mers la toaletă marți seară, când a simțit o durere bruscă. Când a privit în jos a văzut pitonul cu fălcile strânse în jurul vârfului penisului.

Siraphop a țipat îngrozit și a fugit din baie cu pantalonii în jurul gleznelor, după ce a reușit să smulgă șarpele de pe el. Mama băiatului a reușit în final să îl liniștească, până la sosirea paramedicilor. Acum el este la spital. Medicii au trebuit să îi aplice lui Siraphop trei cusături în glandele de la vârful penisului și au tratat rana mușcăturii cu antibiotice, pentru a ucide orice bacterie din colții pitonului.

Cum a fost capturat șarpele

După ce și-a revenit, Siraphop a povestit cele întâmplate: „Foloseam toaleta, dar la câteva momente după ce m-am așezat, am simțit brusc durere în penis. M-am uitat în jos și am văzut că eram mușcat de un șarpe care atârna în toaletă. Apoi era sânge peste tot. Era doar un șarpe mic, dar mușcătura lui era atât de puternică. Sper că penisul meu se poate recupera”.

La casă tânărului au ajuns specialiști care au reușit să prindă șarpele. Acesta era lung de 1,2 metri și stătea încolăcit în vasul de toaletă. Șarpele a fost capturat, pus într-un sac și eliberat înapoi în pădure.

Mama îngrozită a lui Siraphop, Sutapath, a spus că este încă șocată de incident: „Nu știu cum a ajuns șarpele în casa mea. Ar fi putut fi prin canalul de scurgere conectat la toaletă. Știu că șarpele l-au rănit cu adevărat pe fiul meu, dar mă simt ușurată că a fost doar un piton non-veninos. Dacă ar fi fost o cobră, el ar fi murit. Acum cred că se va speria de fiecare dată când va merge la toaletă. Dar se recuperează bine la spital și sunt recunoscătoare voluntarilor pentru că au prins șarpele”.

Sursa foto: Daily Mail

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp