Incredibil ce a făcut fiica de 7 ani a lui Kim Kardashian cu o rolă de hârtie igienică! Mămica a fost surprinsă

Incredibil ce a făcut fiica de 7 ani a lui Kim Kardashian cu o rolă de hârtie igienică! Mămica a fost surprinsă
Kim Kardashian a avut parte de o surpriză de proporții în acest weekend. Fiica sa, North, i-a lăsat un cadou adorabil în casă. Ce a primit Kim Kardashian de la fiica sa.

Kim Kardashian este mândra mamă a patru copii, pe care și i-a dorit foarte mult. North, fiica ei cea mare, a împlinit 7 ani și deja este domnișoară mare. În weekend, Kim a avut parte de o surpriză, chiar la ea acasă. Ce a primit Kim Kardashian de la fiica sa, North. Vedeta a fost extrem de impresionată și a împărtășit momentul pe Instagram. 

Deși are parte de o perioadă dificilă, căci divorțează de Kanye West, bărbatul care i-a fost alături mulți ani și i-a dăruit 4 copii, Kim găsește puterea să zâmbească. Și are și motive, oferite chiar de către copiii ei. 

Ce a primit Kim Kardashian de la fiica sa, North. Mesajul fetiței este adorabil 

Ce a primit Kim Kardashian de la fiica sa

În acest moment, Kim se află în vacanță în Caraibe, alături de două dintre fiicele ei, North (7 ani) și Chicago (3 ani). Nu sunt singure, ci însoțite de restul surorilor lui Kim, adică de Kourtney, Khloe, dar și Kendal și Kylie.  Locația în care s-au cazat are 11 dormitoare și este potrivită pentru 16 persoane. Costul unei nopți de cazare este de 30.000 de dolari, o sumă fabuloasă de altfel. 

Duminică dimineața, Kim a avut parte de o surpriză în momentul în care a intrat într-una dintre băile din luxoasa proprietate. Fiica ei, North, îi lăsase un mesaj pe rola de hartie igienică. ”Mami, te iubesc”, erau cuvintele pe care micuța de 7 ani le scrisese cu markerul permanent pentru mama sa celebră. Kim a fost extrem de impresionată de gestul fiice sale, așa că a pus imediat poză pe Instagram, împreună cu mesajul ”Și eu te iubesc North, pentru totdeauna”. Fanii au reacționat imediat, iar fotografia a primit peste 1,7 milioane de like-uri și 8000 de comentarii. 

Foto: Instagram 

Ce mândră este Elena Băsescu! Are acum un bărbat în casă