Influensărița care a enervat-o pe Oana Zăvoranu vrea să fie „brend”!

Influensărița care a enervat-o pe Oana Zăvoranu vrea să fie „brend”!
Oana Zăvoranu s-a pus de ceva timp pe vedetele autohtone și a început să le critice. Acestea însă și-au văzut liniștite de viață, ba chiar caută să-și crească imaginea. Influensărița care a enervat-o pe Oana Zăvoranu vrea să fie „brend”.

După ce Oanei Zăvoranu i s-a pus pata pe influencerițe și le-a criticat în mediul online, s-a întâlnit cu câteva dintre ele în instanță. Una dintre divele vizate de Oana a fost chiar Cristina Ich, nora lui Pițurcă. Cunoscută drept una dintre cele mai frumoase vedete din România, Ich este extrem de activă în mediul online, fapt ce a atras furia Oanei Zăvoranu și s-a lăsat chiar și cu un proces. 

În instanță. Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Cristina ICH, care a reușit să obțină o decizie împotriva actriței. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București  au admis cererea Cristinei și o obligă pe Oana Zăvoranu să înceteze desfășurarea acțiunilor defăimătoare la adresa acesteia. 

Influensărița care a enervat-o pe Oana Zăvoranu vrea să fie „brend”! Oana Zăvoranu continuă

vrea să fie brend

După proces, Oana nu s-a lăsat și a continuat cu atacul la influensărițe. ”Nebunelor, v-ați luat panică grav! Ați intrat in fibrilații că vă demască Zavoranca? Păi eu nici nu m-am încălzit și voi ați și obosit? Așa șmechere sunteți că ați ajuns să plătiți săgeți ruginite și pripașite ca să vă ia apărarea? Luați cu lămâie că astazi vă arat eu ce înseamnă influencereală și șmecherie! Tot pe lux, tot pe bogăție, că așa mi-e creșterea! Dați play la episodul nou de pe youtube și băgați la cap!”, a scris ieri Oana Zăvoranu pe Facebook. 

Cristina Ich însă nu se lasă și s-a pus pe treabă. S-a hotărât că vrea să fie ”brend”. Astfel, vedeta a anunțat că, la fel ca Dorian Popa, își va schimba numele din buletin. Bruneta și-a motivat decizia prin faptul că toți fanii o știu drept ”Ich”, deși ea în buletin este ”Micu”.

”E o poveste atât de lungă și plictisitoare, dar s-a lipit de mine, mi s-a părut că e mai interesant, toată lumea mă cunoaște de Christina Ich ( n.r. numele de pe rețelele de socializare), că dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. În curând și în acte, toată lumea așa mă cunoaște”, a spus Cristina Ich.

Foto: Facebook

Te-ai fi gândit că o vedetă se poate înfometa 6 luni? Michelle Pfeiffer a făcut-o și povestește

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp