Influenserițele au luat drumul Egiptului. Încă una a lăsat Dubaiul pentru piramide

Influenserițele au luat drumul Egiptului. Încă una a lăsat Dubaiul pentru piramide
Tenul arămiu are nevoie de soare, iar până se face în România vreme de stat la piscină, vacanțele exotice sunt singura soluție. Oana Roman a făcut două vacanțe în Egipt în ultimele luni. Iar azi o altă vedetă autohtonă a ajuns în aceeași destinație.

Influenserițele au luat drumul Egiptului, aceasta este realitatea. Fetele se înghesuie înspre țara piramidelor, destinație pe care, până acum, au ocolit-o. Dar, vorba aceea, de câte ori te poți duce în Dubai până te plictisești? Te mai și plictisești.

Adelina Pestrițu a zburat cu același avion ca și Oana Roman, luni dimineață. Dar în sens invers. Vedeta a plecat împreună cu soțul ei, pentru o vacanță colorată și însorită înainte de Paști. Au ales un resort unde nu le va lipsi nimic.

Și unde se vor răsfăța cu cocktailuri. Așa și-au și început sejurul, cu câte un cocktail colorat în mână, fiecare.

Influenserițele au luat drumul Egiptului

Dar Adelina Pestrițu nu e singura  vedetă care s-a aflat în charterul care a zburat spre Egipt. A plecat în aceeași destinație, și vor fi colege de resort, și Adela Popescu. Viitoarea mămică a decis să ia o pauză de la vremea mohorâtă din România, pentru a se destinde la soare.

Vedeta a plecat cu întreaga familie, iar spre bucuria copiilor, apartamentul în care locuiesc are terasă care dă direct la piscină. În urmă cu exact o săptămână, Adela Popescu a distribuit pe Instagram o fotografie din altă vacanță.

„Ce aș vrea acum? Să mănânc pepene roșu cu picioarele înfipte în nisip. Radu să mă întrebe dacă vreau și papaya în timp ce bea a doua cafea. Să nu fie muzică pe fundal, doar niște chicoteli de copii liberi. Mi-aș dori o vacanță”. Iar dorința i-a fost împlinită.

Sursa foto: Instagram

Se poate și la noi! Un șofer transgender conduce autobuzul în rochie. Reacțiile călătorilor