Întrebarea care frământă presa și fanii artistei din serialul Clanul: Este Theo Rose însărcinată?

Întrebarea care frământă presa și fanii artistei din serialul Clanul: Este Theo Rose însărcinată?
De luni seara internetul a luat-o razna și toată lumea vorbește dacă este sau nu însărcinată frumoasa Theo Rose. I se vede sau nu burtica? Este sau nu adevărată informația? Cei care o felicită  știu pe bune ceva sau caută doar publicitate pe cel mai  fierbinte subiect?

Theo Rose e și ea una din surprizele serialului Clanul de la Pro TV. La începutul lunii august o adevărată bombă a fost detonată. Atunci când s-a aflat că frumoasa Theo Rose s-a despărțit de nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, cu care forma un cuplu de cinci ani, pentru a începe o relație cu însuși regizorul serialului Clanul, actorul Anghel Damian, pe atunci, oficial, încă iubitul celebrei actrițe Lia Bugnar.

A fost isterie completă modul în care Theo și Anghel au fost surprinși de mână pe stradă, apoi au curs declarațiile din toate părțile. Iar Codin Maticiuc a decis să pună cireașa în vârful tortului. El a confirmat că începutul poveștii de dragoste are legătură cu noul proiect cinematografic în care toți sunt implicați. Cântăreața Theo Rose și regizorul Anghel Damian s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului PRO TV Clanul, la care se lucrează și în prezent, alături de Lia Bugnar, scenarist.

Regizorul serialului Clanul s-a îndrăgostit de Theo Rose la casting

Seria e regizată de Damian, iar Theo Rose și Codin Maticiuc fac parte din distribuție. Din cele spuse de Maticiuc, în ceea ce îl privește pe regizorul Anghel Damian ar fi fost dragoste la prima vedere față de Theo Rose. Se pare că acesta făcuse o obsesie pentru Theo încă de la casting. Codin Maticiuc a fost martorul începutului de idilă dintre cei doi. „E foarte talentată (Theo Rose) și asta-mi tot spunea regizorul, Anghel Damian:

„Te gândești… n-a jucat niciodată nicăieri, n-a făcut cursuri, ați luat-o că e drăguță, că e super pe val, că e nume, că ai nevoie și de așa ceva”. Și el îmi zice: „Nu, vezi că la casting am luat-o și e super talentată”. Mi-a zis de vreo 10-15 ori, îmi tot repeta asta.

Și am văzut-o că joacă foarte, foarte bine. Intră imediat în personaj. Nu știu când are timp să și învețe. Că vine tot timpul cu textul învățat. Mi se pare foarte tare”, a mărturisit Codin Maticiuc într-un interviu pentru Ciao.ro. Fostul „crai de Dorobanți”, devenit actor și producător în filmul Miami Bici, a mai povestit că Theo Rose e o prezență foarte plăcută la filmări și că se distrează mult în pauze.

Theo Rose cântă de la 4 ani. Și muzică populară și ușoară și manele

Pe numele din buletin Theodora Maria Diaconu, Theo Rose este una dintre cele mai bune voci ale României. În vârstă de 25 de ani, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a trecut de la muzică populară, la muzică ușoară și apoi la manele, dovedind că este o artistă adaptabilă oricărui gen muzical. A colaborat cu succes cu diferiți artiști consacrați ocazie cu care a arătat  încă o dată cât este de talentată.

Theo Rose cântă de la patru ani. Ea s-a născut la Ploiești și a crescut la țară. „Țin minte exact momentul când mama și sora mea au constatat că am voce și că sunt talentată. Stăteam în pat, iar sora mea cânta deja, ea a început de la vârsta de 16 ani, nu a fost un copil susținut în direcția asta, fiind și la țară nici nu aveai prea multe variante.(…) Într-o dimineață m-am trezit cântând și fredonam o piesă de muzică populară, iar mama și sora mea au reacționat pentru că am cântat corect.

Ulterior, am fost îndrumată de sora mea și de profesorii de canto din zonă. Am fost la câteva concursuri de muzică populară, am luat niște premii 2 și 3, au primit și părinții mei confirmarea că este ceva cu mine. Am făcut parte din ansamblul folcloric și cântam la zilele comunelor. Eram peste tot acolo!”, a povestit artista în cadrul unui podcast.

Descoperită de Valeriu Lazarov

După aceea a participat la „Ploaia Steluțelor”, o emisiune de la TVR, un fel de „Te cunosc de Undeva!”. „Eu am interpretat-o pe Ioana Radu, un personaj greu. La una dintre preselecții era un domn care mi-a zis dacă știu să cânt ceva din muzică ușoară. După ce am interpretat o piesă mi-a zis ca pe viitor să cânt muzică ușoară pentru că am față de așa ceva.

Când am plecat de acolo, am aflat că acel domn era marele Valeriu Lazarov. După, am început să studiez muzică ușoară acasă, fiind ajutată de sora mea. Ea a tras greul cu mine.(…) În școala generală studiam 3 – 4 ore niște piese grele. Am mers la concursuri și am început să iau trofee”, a mai spus Theo Rose

Horia Brenciu se bagă în seamă: îi caută lui Theo Rose nume pentru copil

La  mai puțin de patru luni de când relația dintre cântăreață și regizorul serialului Clanul a devenit publică, s-a lansat ideea în presa mondenă că Theo Rose ar fi însărcinată cu Anghel Damian. Pe conturile  de socializare ale protagoniștilor  menționați, e tăcere mâlc. În schimb lumea s-a lansat în supoziții și felicitări. Ba unii chiar se jură că au văzut „burtica”. Alții spun că vedeta e în primul trimestru al sarcini. Și există informații legate inclusiv de numele pe care îl va purta copilul.

Horia Brenciu intervine  și el în poveste. Vrea, se pare, să își facă și el reclamă, profitând de trending. Într-un mesaj postat în mediul online, Horia Brenciu a mărturisit că este bucuros peste măsură că vor avea un „nepoțel” și că, fără îndoială, îi va fi artistei un ajutor de nădejde în a alege numele pentru bebelușul care va veni pe lume.

„Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. ❤️ Felicitari ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa? 🌹🌹🌹”, a scris Horia Brenciu în mediul online.

Legat de nume, nu e cazul. Theo Rose știe de multă vreme ce nume vrea. „Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a mărturisit Theo Rose pe Instagram, în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri, în luna aprilie a acestui an.

Sursa foto: Facebook, Instagram