Învățați și voi să citiți oamenii pe buze. Forma lor spune multe despre un ei

Învățați și voi să citiți oamenii pe buze. Forma lor spune multe despre un ei
Forma buzelor nu ține numai de frumusețea fizionomiei unei persoane, ci spune multe despre personalitatea acesteia și chiar despre sănătatea sa.

Într-o epocă în care tot mai multe femei își augmentează buzele cu acid hialuronic și ajungă să „poarte„ același „model”, e important de știut că, din cele mai vechi timpuri, oamenii au pus în relație cu forma buzelor anumite trăsături de caracter.

Azi avem specialiști în fizionomie care explică cum o anumită formă naturală a buzelor unei persoane are legătură cu anumite trăsături de caracter ale acesteia. La fel cum privirea și forma ochilor trădează trăsăturile de caracter.
potrivit acestora, buzele pot fi clasificate în câteva tipuri anume, în funcție de lățimea, mărimea și forma lor.

Buzele pline

De obicei, buzele pline sunt văzute ca fiind un simbol al atractivității. În mod natural suntem atrași de persoane care au buzele pline. E și rațiunea pentru care foarte multe fete li vedete își măresc buzele cu ajutorul acidului hialuronic. S-a stabilit că persoanele cu buze voluminoase pot fi imature emoțional, dar încrederea lor mare îi ajută să obțină ceea ce-și doresc.

Buzele mici

Se știe că persoanele cu buze mici sunt în general persoane agreabile și generoase. În general, e vorba de oameni curioși la ceea ce e nou și cărora le exploreze.

Buzele subțiri

Persoanele cu buze subțiri sunt, de obicei, timide și pot avea un sentiment de insecuritate. Dar, totodată, sunt persoane norocoase, care ajung să aibă succes în viață.

Buzele mari

Oamenii cu buze mari sunt ambițioși. Pentru ei ideal e să ajungă în funții de conducere.  și Aceste persoane sunt perfecționiste și reușesc să-și facă prieteni rapid.

Buzele rotunde

Aflate la intersecția dintre buzele pline și cele mici, buzele cu formă rotundă aparțin acelor persoane deschise la minte și curioase din fire. Interesul lor în a explora teritorii necunoscute, uneori, îi conduce către o viață mai rebelă.

Buzele în formă de inimă

Acest tip de buze indică o persoană  care trăiește fără să se teamă de nimic. Oamenii cu buze în formă de inimă iubesc lucrurile frumoase ale vieții și nu se tem să-și exprime sentimentele.

Buzele ovale

Cei care au acest tip de buze de obicei debordează de energie, sunt plini de viață. Mai mult, felul lor de a fi are un efect pozitiv asupra oamenilor din jurul lor.

Buzele întoarse în jos

Persoanele care posedă această formă a buzelor sunt misterioase și nu le place să împartă lucrurile lor personale. De asemenea, sunt inteligente și foarte atente la detalii.

Sursa foto: Pixabay