Ioana Dichiseanu primește mesaje din lumea de dincolo. Tatăl său, Dichi, se conectează cu ea în vis

Ioana Dichiseanu primește mesaje din lumea de dincolo. Tatăl său, Dichi, se conectează cu ea în vis
Ioana Dichiseanu este foarte afectată de pierderea tatălui său, celebrul artist. Îl visează foarte des. Îi spune lucruri care a doua zi se adeveresc.

Marele actor Ion Dichiseanu ne-a părăsit pe 20 mai, în jurul orei 15.00. A luptat ca nimeni altul pentru a ajunge înapoi la familia sa pe care o adora. Avea 87 de ani și era falnic și seducător ca întotdeauna. O pneumonie bilaterală i-a fost fatală. Fiica lui, Ioana, este foarte afectată și încearcă din răsputeri să mențină legătura cu părintele dispărut.

Ioana Dichiseanu face lucruri neobișnuite. Îi e dor de tatăl ei

Ioana Dichiseanu suferă mult după ce tatăl ei a murit. Crede cu tărie că încă mai poate vorbi cu el, că s-a păstrat legătura lor specială. Mama ei, Simona Florescu, a povestit la Teo Show, de la Kanal D, cum este posibil așa ceva.

„Cu puţin înainte ca Dichi să moară, Ioana a vizitat castelul Iulia Hasdeu. Chiar îi ziceam că eu nu prea cred că Haşdeu a scris o carte şi a construit tot ce e înăuntrul castelului după ce îi dicta Iulia în vise. Îi ziceam Ioanei că ăsta e marketing pur. Şi când făceau acele şedinţe de spiritism, ea (n.r. Iulia Hașdeu) îi spunea unde să pună fiecare obiect şi aşa s-a construit acest castel.

Dar când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Dichi, el era în comă indusă şi Ioana se conecta cu el. Învăţa, se forţa, făcea nişte exerciţii să se conecteze cu el. Este incredibil, dar este foarte, foarte adevărat. Iar el îi spunea ceva în vis. Că-l doare ceva, că i s-a întâmplat ceva. A doua zi, Ioana suna la spital şi medicii îi confirmau exact ce el îi spusese în vis”, a povestit Simona Florescu.

Ioana Dichiseanu vorbește cu spiritele

Simona Florescu a spus, la Teo Show, că nu a crezut până de curând în comunicarea cu spiritele din lumea de dincolo.

Artista spune că şi în momentul de faţă Ioana are această experienţă de conectare cu spiritul lui Dichi. „Ioana îl visează tot timpul. Într-o noapte, Dichi i-a apărut în vis şi i-a spus că este la Festivalul Filmului de la Iaşi şi că are nevoie de un costum. A doua zi, au sunat-o pe Ioana de la Festivalul de Film de la Iaşi s-o invite pentru că voiau să facă un moment frumos în memoria lui Dichi.

Eu l-am visat mai puţin decât Ioana, Ioana îl visează aproape seară de seară. Între ei a fost o legătură spirituală, la ei e şi legătura de sânge. Legătura spirituală probabil că e mult mai puternică decât între mine şi Dichi. Ei doi s-au divinizat reciproc.

Îţi trebuie exerciţiu să te conectezi, am încercat şi eu, nu am reuşit. Cred că trebuie să exersez mai mult ca să pot să mă conectez. Ioana continuă să meargă la cimitir, mie nu-mi face bine, ei îi place. Se duce, îi şterge, îi spală cu clor marmura, îi duce flori tot timpul. Pe mine, însă, mersul la cimitir mă apasă şi mă răscoleşte foarte mult”, a povestit Simona Florescu.