Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai scumpă cameră de hotel din lume costă 100.000 de dolari pe noapte – Imagini WOW!

Cea mai scumpă cameră de hotel din lume costă 100.000 de dolari pe noapte – Imagini WOW!
Cu ceva timp în urmă, milionarii s-au bucurat de deschiderea Atlantis the Royal Dubai, care și-a făcut debutul oficial după trei zile de petreceri de primă mână, care au culminat cu o prestație istorică făcută de Beyonce. Cea mai scumpă cameră din lume se află în această locație.

Cine ajunge să stea chiar și pentru o noapte la Royal Mansion, în cea mai scumpă cameră din hotel, va scoate din buzunar nu mai puțin de 100.000 de dolari.

Empathy Suite de la Palms Casino Resort a deținut anterior acest titlu, dar acum tariful său a fost redus la 75.000 de dolari pe noapte, potrivit unui reprezentant al proprietății.

Cum arată spectaculosul apartament

Proiectat de GA Group, apartamentul cuprinde patru dormitoare, un living, o sală de mese, o bucătărie, un bar și o zonă de jocuri, un birou imens, precum și o terasă de 1.000 de metri pătrați cu o piscină infinită. Royal Mansion este situat la etajele 18 și 19, oferind vederi panoramice în toate colțurile suitei către repere precum Burj Khalifa, Ain Dubai și Golful Arabiei.

12.140 de metri pătrați de marmură Calacatta

Cum arată cea mai scumpă cameră de hotel din lume. Plătești 100.000 de dolari pe noapte. Sursă foto: www.architecturaldigest.com

Intrarea grandioasă dă tonul spațiului care găzduiește șefi de stat, membri ai familiei regale și superstaruri ale culturii pop globale. În interior, marmura Calacatta definește în mare parte spațiul de 12.140 de metri pătrați. Este pretutindeni: îmbracă pereții într-o dispunere mereu dramatică, asortată ca la carte, căptușește podeaua, sculptează colțurile curate ale insulei din bucătăria en suite.

La toate acestea se adaugă textile delicate, precum draperii din mătase, covoare din lână de mătase și lenjerii de pat de o rară frumusețe. Camera nu duce lipsă de finețuri care să o îmbrace, inclusiv periuțe de dinți, piepteni și aparate de ras din aur galvanizat, produse de baie Hermès, halate Frette, un televizor de 146 de inci și o masă de ping-pong Louis Vuitton exclusivistă, printre alte facilități.

Meniuri personalizate pentru oaspeți

În plus, echipa hotelului se simte confortabil să organizeze experiențe personalizate pentru oaspeții Royal Mansion. Există antrenori privați și personal de sală de gimnastică disponibil. Un lift privat la subsol asigură accesul vizitatorilor de profil înalt în camera lor fără prea multă fanfară nedorită.

Bucătăria privată înseamnă că maeștrii de la restaurantele cu bucătari celebri din stațiune pot pregăti meniuri personalizate pentru oaspeți, care pot fi savurate în intimitatea apartamentului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre