Simona Ionescu / Redactor Șef

Românii așteaptă cu sufletul la gură verdictul dat de țapul microbist. E cel mai bun oracol din fotbal

Românii așteaptă cu sufletul la gură verdictul dat de țapul microbist. E cel mai bun oracol din fotbal
Țapul cel mai cunoscut din Germania este unul dintre personajele cele mai importante de la UEFA Euro 2024. Este cunoscut ca fiind cel mai tare oracol din fotbalul german și urmează să spună acum rezultatul meciului dintre România și Belgia.

Într-o conferință de presă, care va avea loc la Grădina Zoologică din Koln, cel mai cunoscut țap din Germania va fi cel mai tare oracol la UEFA Euro 2024. Îl cheamă Hennes. Fotbaliștii numără orele până vor primi răspunsul…

Primul țap mascotă și-a intrat în pâine cu 75 de ani în urmă

Țapul oracol din Germania

Țapul va fi pus să ghicească rezultatul meciului dintre România și Belgia, ce se va disputa sâmbătă, iar microbiștii nemți au mare încredere în ceea ce prezice animalul.

Primul țap mascotă de acum 75 de ani

Mascotă sportivilor de la FC Koln e oracol de cinci ani la meciurile echipei germane. Predecesorul său a fost pensionat la 12 ani din cauza unor probleme de sănătate. Primul țap mascotă a început să facă predicții cu 75 de ani în urmă.

Urangutanul Walter, veteran al campaniilor anterioare de la Cupa Mondială și Euro

Urangutanul Walter, un prezicător de excepție

Săptămâna trecută, urangutanul Walter a prezis că germanii vor învinge Scoția în meciul de debut la UEFA Euro 2024, iar echipa s-a impus cu 5-1 la Munchen. Walter, în vârstă de 35 de ani, nu este străin de prezicerea rezultatelor meciurilor de fotbal, fiind un veteran al campaniilor anterioare de la Cupa Mondială și Euro, precum și al competițiilor de club din Germania și Europa.

Acesta se alătură unei alte liste de ființe simpatice, care au prezis rezultatele unor meciuri internaționale, alegând un bol de mâncare cu steagul unei echipe în detrimentul alteia: o caracatiță și un elefant.

Caracatița oracol Paul

Caracatița Paul

Faimoasa caracatiță oracol Paul, care a trăit într-un acvariu din orașul german Oberhausen, a devenit celebră la Cupa Mondială din 2010 pentru abilitatea sa stranie de a prezice rezultatele meciurilor Germaniei. Aceasta a prezis corect cum se va descurca Germania în șapte meciuri.

Bubi, un nou nume important în lumea prezicătorilor din fotbal

Elefantul Bubi, un oracol de excepție

Elefantul Bubi a devenit un alt oracol. Bubi este un elefant african care trăiește într-o rezervație din Turingia, în centrul Germaniei, și a fost însărcinat recent să prezică învingătorul meciului de la UEFA Euro 2024 dintre țara gazdă și Scoția. Bubi a trebuit să lovească o minge spre steagurile Germaniei și Scoției care se aflau de o parte și de alta a unei porți improvizate. Mingea s-a rostogolit spre cel al Germaniei.Iar Germania a câștigat partida.

Bubi, care este originar din Italia, a fluturat apoi steagul țării sale adoptive și s-a bucurat de o găleată de orz. Îngrijitorii lui Bubi au descoperit entuziasmul animalului pentru fotbal din întâmplare, când a văzut o minge și a lovit-o imediat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre