Iulia Albu a văzut ceva „penibil” la Andreea Bălan. Pe Loredana a aplaudat-o

Iulia Albu a văzut ceva „penibil” la Andreea Bălan. Pe Loredana a aplaudat-o
A doua zi din săptămână este numită „Marțea Neagră” în platoul „La Măruță”. Iulia Albu a făcut o tradiție din analiza ținutelor vedetelor.

Iulia Albu a văzut ceva „penibil” la Andreea Bălan. La final, a aplaudat-o pe Loredana.

Vedeta revine pe canapeaua lui Măruță în fiecare zi de marți a săptămânii. Criticul de modă pictează această zi din calendar cu negru. Ea analizează ținutele vedetelor, din diferite postări în social media. 

Am putea spune că, Marțea Neagră” simbolizează uneori doliu pentru alegerile vestimentare ale unor celebrități. Însă, Iulia Albu are din când în când și cuvinte de laudă pentru oamenii din showbiz-ul românesc.

Andreea Bălan, dur criticată de Iulia Albu

Așezată pe canapeaua din platoul La Măruță”, a luat la rost ținuta Andreei Bălan. O alegere vestimentară eșuată din punctul de vedere al criticului de modă. Înainte să treacă la următoarea fotografie din online, Iulia Albu a văzut ceva „penibil” la Andreea Bălan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan. Ea este într-o eternă zonă de dans sportiv. Știu că a fost la Dansez pentru Tine. Mă bucur pentru ea foarte mult. Asta nu înseamnă că trebuie să poarte aceste ținute. Aceea este cea mai penibilă chestie pe care am văzut-o de la cafeaua pe care a pus-o Andreea Bănică în brad, iarna aceasta”, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu o aplaudă pe Loredana

După criticile dure, cuvintele de laudă sunt binevenite. Iulia Albu a notat ținuta lui Dorian Popa ca una corectă. De asemenea, a menționat că el face alegeri vestimentare foarte potrivite: El se îmbracă bine pentru publicul pe care îl are. Este foarte important să oferi publicului ceea ce vrea de la tine”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Aplauzele Iuliei Albu au răsunat însă pentru nimeni alta decât Loredana. Criticul de modă a felicitat-o pe cântăreață. Ba chiar a menționat că artista este o inspirație. Una dintre cele mai recente postări ale Loredanei de pe rețelele sociale a surprins-o pe Iulia, în mod plăcut.

Vreau să luăm o secundă să o aplaudăm pe Loredana. Bravo Lori. Eu vreau să o aplaud pe Loredana. Chiar dacă a pus câteva kilograme, nu simte nevoia să se subțieze în fotografii prin anumite programe. Este foarte inspirațională pentru toți cei care o urmăresc. Una dintre cele mai bune mișcări de PR. Aș crede chiar că din greșeală”, a spus Iulia Albu.