Iulia Albu și Ștoarfa. Ce poveste le leagă pe cele două

Iulia Albu și Ștoarfa. Ce poveste le leagă pe cele două
Stilistul vestimentar Iulia Albu a revenit la gânduri mai bune. A uitat de găina cu care s-a plimbat peste tot și și-a cumpărat un alt animal de companie. Cine i-a schimba viața.

Exigentul jurat de la emisiunea Splash. Vedete la apă, Iulia Albu i-a uimit pe fanii săi cu noul animal de companie. Despre ce este vorba.

Iulia Albu și Ștoarfa. Ce poveste le leagă pe cele două

Primul personaj celebru din viața Iuliei Albu a fost celebra găină, cu nume pompos. E vorba de LouLou de la Fraise care a însoțit-o la toate evenimentele mondene. Ce-i drept, povestea găinii este fenomenală. Cu ani în urmă, Iulia a mărturisit că a cumpărat-o de la un celebru crescător și va merge alături de stăpâna sa la toate ieșirile.

“Îi voi accesoriza penajul diferit, în funcţie de eveniment”, a mai spus Iulia atunci și s-a ținut de cuvânt. Din păcate însă, zburătoarea a trecut la cele veșnice în 2013.

Cocoșelul Jean-Luc Charmois de Doux

În această situație, Iulia și-a găsit alt partener și i-a arătat nemărginita sa dragoste unui cocoșel de culoare gri din rasa Sebright Chamois. Bineînțeles că și acesta a avut un nume franțuzesc, Jean-Luc Charmois de Doux dar, din nefericire, nu același succes ca LouLou.

Dar stilistul nu s-a oprit aici, pentru că și-a prezentat și ceilalți prieteni înaripați. E vorba de cocoșul Serge de Pompadour a Marble, apoi Sushi San, cocoșul din rasa Phoenix întâlnit în special în Japonia. Mai târziu, a prezentat tuturor o găină neagră, cu gâtul golaș.

„Este chiar numele ei”

Să nu-i uităm însă nici pe uriașul iepure, pisica fără păr sau buldogul francez, pe care l-a numit Preach Angelblues, dar îl striga Porc. “Preach Angelblues este noul membru al familiei noastre și este un mic bulldog francez extrem de promițător. Care, cu siguranță, va câștiga câteva premii importante in competiții. (…)

Este deja cel mai bun prieten al Mikaelei și cu greu îi pot ține despărțiți”, a declarat Iulia Albu în trecut pentru WOWbiz.ro. Acum, controversata Iulia Albu și-a schimbat animalul de companie. De data asta, Iulia le-a arătat fanilor săi o pisică superbă, botezată Ștoarfa. „Este chiar numele ei”, a afirmat stilista pe contul de Instagram.

Sursă foto: instagram, agentiadepresamondena, cancan