Izabel Goulart, „îngerul de la Victoria` Secret”, a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes

Izabel Goulart, „îngerul de la Victoria` Secret”, a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes
Este frumoasă de pică, iar apariția ei la Festivalul de Film de la Cannes nu avea cum să treacă neobservată. La ea, hainele nici nu prea contează.

Izabel Goulart a ajuns cunoscută în întreaga lume după ce a apărut ca model în trupa de „îngeri” de la Victoria` Secret. Acum are 36 de ani și arată la fel de fascinant ca atunci când defila pe podium, la marile festivaluri. În această perioadă este la Cannes, la Festivalul de Film, și a atras privirile tuturor prin ținutele în care s-a afișat, atât pe covorul roșu cât și în plimbările pe care le-a făcut prin oraș.

Izabel a fost surprinsă de un fotograf de la Daily Mail, când părăsea hotelul Martinez. Este de-a dreptul strălucitoare în pantalonii scurți, de culoare verde, care-i scot în evidență lungimea picioarelor bronzate, și în jacheta de aceeași culoare, tot din jerse, cu un decolteu spectaculos.

Vedeta poartă o pereche de sandale din piele bej, cu tocuri piramidale, asigurate de bretele argintii în jurul gleznelor. Mini poșeta albă, cu mânere roz, este elementul care o scoate și mai mult în evidență, deși pare că nu-i din același film.

Modelul brazilian a pus pe pagina ei de Instagram pentru nu doar poze ci și un un videoclip în care apare cu o motocicletă. Ea și-a intitulat filmulețul în franceză: „Une balade in Cannes”, care se traduce prin „O plimbare la Cannes”.

Izabel se iubește de 6 ani cu un fotbalist

În anul 2018, Izabel s-a logodit cu fotbalistul Kevin Trapp, portarul Die Mannschaft. Relația lor începuse în 2015, iar după trei ani au realizat că vor să rămână împreună pe viață.

În februarie anul acesta, Kevin Trapp, a dezvăluit, într-un interviu, modul în care își păstrează romantismul permanent, ei fiind despărțiți multe perioade de timp.

„Ce pot să spun? Bineînțeles că mă uit la ea și îi spun: „Sunt un tip norocos”. Chiar și după șase ani, am în continuare același sentiment”, a declarat pentru Bundesliga.com tânărul german, în vârstă de 30 de ani.

„Cred că este ceva foarte pozitiv, deoarece după șase ani mulți spun că nu mai este același lucru. În relația noastră, nu este întotdeauna același lucru, deoarece ea călătorește foarte mult, lucrează foarte mult. Călătoresc și eu mult, așa că este mereu diferit și cred că asta este ceea ce face să fie incitant totul. Este o femeie incredibilă, este independentă, lucrează din greu, are propria carieră, admir cu adevărat toate aceste lucruri în ea”.

Cu toate acestea, Kevin nu a menționat în interviu când el și Izabel Goulart intenționează să meargă și la altar, ca să-și oficializeze relația.

Japonezul de la Chefi la cuțite, într-o dramă sentimentală. Și bărbații plâng câteodată

Recomandarile noastre