Jorge, distrus sufletește de propriul tată. „Relația cu el a fost plină de bătăi și exigențe”

Jorge, distrus sufletește de propriul tată. „Relația cu el a fost plină de bătăi și exigențe”
Jorge și-a șocat fanii atunci când a dezvăluit ce relație a avut cu tatăl său. Ceva mai rău nici că se putea.

Relația pe care Jorge a avut-o cu părinții lui a lăsat sechele mari în sufletul artistului.

Jorge, distrus sufletește de propriul tată. „Relația cu el a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe”

E simpatic, talentat și dă bine la public, însă sunt puțini cei care știu prin ce a trecut de-a lungul copilăriei. Relația pe care acesta a avut-o cu părinții lui, mai ales cu tatăl său nu a fost deloc una normală, ba chiar a ajuns să facă terapie, pentru că părintele a fost o persoană rece și foarte agresivă. În plus, vedeta a spus că acesta a avut parte de bătăi și scandaluri, iar atunci când a crescut, tatăl chiar l-a lovit.

“Odată am prins așa curaj să mă cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”

„Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să mă cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat”, a mărturisit artistul.

Mi-a spus o singură dată că mă iubește

Jorge a mărturisit că o singură dată tatăl i-a spus că îl iubește. Vedeta a rămas și acum cu sechele, iar dacă vede un copil lovit, imediat își amintește prin ce a trecut.  „Mi-a spus o singură dată că mă iubește, când am fost la Pop Stars în 2003. Eu dacă văd un copil lovit, eu om la 40 de ani plâng, eu când mă gândesc să lovești un copil, este cel mai urât lucru pe care poți să-l faci. Ce putere are acel copil să-ți răspundă. Am lucrat mult timp la terapie în privința relației cu tata și mama”, a mai spus Jorge.

Care a fost ultima discuție

Ultima discuție pe care Jorge a avut-o cu tatăl său a fost după ce a făcut un atac cerebral și a fost operat. „Tata a făcut atac cerebral. A ajuns târziu la spital, a fost operat, dar s-a extins, medicii nu au mai avut ce să-i facă. Am stat la o țuică în bucătărie cu el, mi-a zis că-mi dă bani pentru un inel de logodnă pe care voiam eu să-l cumpăr pentru iubita mea.

A fost ultima dată când l-am văzut. Am plecat apoi în Italia. Am cerut-o de nevastă când vizitam Colosseumul, tata m-a sunat și m-a întrebat cum e. M-a chestionat, aia a fost ultima discuție cu el”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram