Kate Hudson, fiica lui Goldie Hawn, se bucură de o cafea și o dimineață însorită renunțând la haine

Kate Hudson, fiica lui Goldie Hawn, se bucură de o cafea și o dimineață însorită renunțând la haine
Kate Hudson se bucură de o dimineață însorită și o cafea, la ea acasă, pozând fără cămașă.

Fiica lui Goldie Hawn și Kurt Russell a postat într-o dimineață însorită, pe Instagram, o fotografie cu ea purtând un șort negru… și nimic altceva, în timp ce își sorbea cafeaua de dimineață. Părul ei lung și blond îi acoperea sânii. Ea a adăugat la fotografie un comentariu jucăuș:, „A ieșit soarele!”

„Dacă aș arăta așa aș merge peste tot purtând atât și numai atât”

Mamă a trei copii, Kate a primit de la Paris Hilton drept apreciere un emoji cu ochi în formă de inimă, iar de la legendara Michelle Pfeiffer are o inimă; secțiunea de comentarii s-a umplut de o mulțime de alte mesaje de aprobare de la urmăritorii ei. Un fan a scris:

„Dacă aș arăta așa, aș merge literalmente oriunde și peste tot purtând atât și numai atât.”

O persoană care nu a apreciat totuși postarea aceasta e fratele lui Hudson, Oliver, care este co-gazdă împreună cu ea la podcastul „Sibling Revelry”. El i-a scris în secțiunea de comentarii: „Nu”.

Orice femeie are nevoie de timp pentru ea însăși

Fondatoarea companiei de echipamente sportive Fabletics folosește adesea rețelele sociale pentru a împărtăși momente din culise ale vieții ei, care includ antrenamente, timp petrecut în familie și vacanțe. Într-un interviu din noiembrie 2021, Hudson a vorbit despre ce înseamnă îngrijirea de sine pentru ea și a mărturisit că, de cele mai multe ori, asta rezidă doar în câteva momente de liniște cu ea însăși. „Orice femeie trebuie să își acorde timp pentru ea însăși”, a punctat ea.

„Îngrijirea de sine poate fi să stai cu fața la un perete timp de trei minute, singură.”

Hudson crede că femeile, care gestionează atât de multe, de la partea practică a lucrurilor la cea emoțională, pentru toată lumea din jurul lor, trebuie să pună mai mult preț pe propriile nevoi.

Starul  mărturisește că ea încearcă să se asculte, „pentru că eu cred că fiecare femeie înțelege când a ajuns la capătul puterilor”. „Când se întâmplă acel moment, de obicei este pentru că nu facem lucruri pentru noi.”