Kim Kardashian e din nou „pe piață” și vrea să știe toată lumea

Kim Kardashian e din nou „pe piață” și vrea să știe toată lumea
Kim Kardashian e din nou singură și dă doar puțin de lucru imaginației cu ultima sa postare pe rețelele sociale. Diva are un mesaj clar pentru toată lumea, de la fostul soț la fani și așa mai departe.

Kim Kardashian e din nou „pe piață” și vrea să știe toată lumea. Așa că o demonstrează de-a dreptul. Oricine vede imaginile înțelege acest lucru. E disponibilă și nu are chef să stea mult timp singură.

Vedeta reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians”, în vârstă de 40 de ani, și-a arătat silueta sveltă în timpul unui antrenament în sala de forță de acasă în timp ce purta un monokini mai degrabă minuscul, cu enorm de multă piele la vedere. E adevărat, are ce arăta! Ea pozează într-un body elegant, tot decupat, cu abdomenul la vedere, în timp ce se antrenează purtând și o perucă blondă.

Kim Kardashian e din nou „pe piață” și vrea să știe toată lumea

În februarie, ea a anunțat sfârșitul căsătoriei sale cu Kanye West. Cuplul este în prezent în proces pentru a stabili custodia asupra copiilor lor – North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, și Psalm, care va împlini 2  ani în mai.

Kim Kardashian e din nou „pe piață” și vrea să știe toată lumea

Ca o femeie liberă ce este, și mai ales ca una hotărâtă să nu rămână mult fără partener, Kim a scos la înaintare arsenalul greu. Iar pentru că se știe, bărbații preferă blondele, Kim a lăsat deoparte părul ei negru- abanos în favoarea unei peruci blond platinat. Părul, lung, îi atârnă pe spate în timpul „antrenamentului”. Kim pare că trage în jos de greutăți. Un motiv în plus să își încordeze mușchii abdominali tonifiați. Aproape patru milioane de oameni au apreciat imaginea.

Cu toate acestea, fotografia pare să facă parte dintr-o filmare, deoarece fața vedetei e machiată elegant. Kim și-a lăsat superba fotografie să vorbească de la sine și pur și simplu a subtitrat-o cu un emoji de piesă de puzzle. Un insider a dezvăluit presei că divorțul se desfășoară „fără probleme”. Și că Kim „pare mai fericită pentru fiecare săptămână care trece de când a cerut divorțul”. Kim și Kanye se înțeleg. Amândoi au rămas fideli angajamentului lor de a face ce e mai bine pentru copiii lor, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Cât a întârziat Pavel Bartoș la nunta sa. Mărturisiri din căsnicie

Recomandarile noastre