Kim Kardashian iese la întâlniri cu un reporter CNN. Cine e acesta

Kim Kardashian iese la întâlniri cu un reporter CNN. Cine e acesta
Divorțul anului este, fără dubii, cel dintre Kim Kardashian și Kanye West. A început anul trecut, și va continua o vreme, cei doi având destule de tranșat. Vedeta invidiată pentru formele generoase se pare că se alintă deja în brațele altui bărbat.

Kim Kardashian iese la întâlniri cu un reporter CNN. Cei doi sunt în centrul unor noi zvonuri despre întâlniri pe fondul divorțului ei în curs de desfășurare de Kanye West.

Kim Kardashian și reporterul CNN Van Jones sunt prieteni de ani de zile. Fanii speculează acum că prietenia lor s-ar fi transformat într-o relație romantică. Surse din anturajul prietenilor celor doi susțin însă că perechea are o relație de muncă îndelungată împreună și un interes comun pentru reforma justiției penale.

Kim Kardashian iese la întâlniri cu un reporter CNN

Duminică, cronicarul New York Post, Cindy Adams, a dezvăluit zvonurile în timp ce a remarcat că el „poate chiar i-a influențat politica”. „Nu voi aștepta în timp ce toată lumea îmi spune că nu știu despre ce vorbesc”, a continuat ea.

Utilizatorii Twitter sunt împărțiți de ideea lor ca un cuplu. Mulți o acuză pe Kardashian că „îl folosește pe Jones” pentru a-și continua cariera în justiție, scrie Daily Mail. „Oamenii o vor privi pe Kim ca folosindu-se de Kanye pentru a se promova în lumea modei și ca folosindu-se de Van Jones pentru următorul ei domeniu, o carieră în drept”, a comentat un fan. Un alt fan a scris: „Dacă Kim Kardashian se căsătorește cu Van Jones, asta va fi pur și simplu prea mult pentru mine”.

În 2018, Kardashian și Jones au lucrat împreună în cazul Alice Johnson – o condamnare pe viață care rezultă dintr-o condamnare din 1996 pentru acuzații de droguri nonviolente.

Jones a încheiat recent o căsătorie lungă cu soția sa, Jana Carter. S-au separat în 2019, după 14 ani de relație.

Cum se înțeleg în divorț Kim și Kanye

O altă sursă apropiată a adăugat că Kim „nu caută pe nimeni acum, nu vrea să sară în nimic. Ci își păstrează mintea deschisă”. După ce a fost raportat recent, Kanye caută să întâlnească un „artist și o persoană creativă” odată ce divorțul lui de Kim va fi definitiv.

Pe de altă parte, s-a susținut, de asemenea, că Kim și Kanye au reușit să mențină „lucrurile calme” în timpul divorțului lor care e în curs de desfășurare. Se spune că duo-ul se „înțelege” în timpul procedurilor. Mamă a patru copii,  Kim spune că este „mai fericită săptămână cu săptămână” de la despărțirea lor.

O sursă a spus oamenilor: „Kim și Kanye se înțeleg. Amândoi au rămas fideli angajamentului lor de a face cea mai bună situație pentru copii”.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Horoscop Minerva – 27 aprilie. Racii sunt foarte creatici, iar Capricornii au chef de investiții