Show-ul culinar a ajuns în punctul în care pretențiile sunt uriașe. Luni, 14 iunie, surprizele s-au ținut lanț la Chefi la cuțite. I-am cunoscut și noi pe cei care le țin pumnii și îi așteaptă acasă pe concurenții rămași în concurs.

Lacrimi și emoții, la Chefi de cuțite

Chefi la cuțite are probe din ce în ce mai complicate. Luni, au fost două probe care i-au pus în încurcătură pe cei nouă rămași în cursa pentru premiul cel mare. Mai întâi, concurenții au rămas cu gura căscată. Cele mai dragi persoane le-au transmis mesaje de încurajare.

Riki a fost cel mai impresionat deoarece familia lui se află departe, în Japonia. „Să fii recunoscător cu toată inima! Riki, te felicit sincer pentru parcursul tău în acest concurs! Cheia succesului tău e recunoștința! Să fii recunoscător cu toată inima, față de toți care te-au ajutat să ajungi până aici și să gătești cele mai bune preparate! Pentru că nu ai ajuns aici numai prin puterea ta, ai reușit și cu puterea colegilor tăi și a chef-ului tău. Nu te supraestima. Dă totul înapoi, prin sentimentele tale de dragoste și apreciere. Așadar, succes fiule!”, i-a transmis tatăl lui Riki.

Riki a fost cel mai impresionat deoarece familia lui se află departe, în Japonia

A urmat o probă în care concurenții au avut de preparat o mâncare cu gustul de acasă. Unii au făcut farfurii moderne, cu ingrediente care nu erau folosite în copilăria lor. Alții, au ales preparate ca la bunica acasă. Surpriza cea mare a fost că jurizații erau chiar persoanele dragi lor. Iubiți, iubite, soți.

Pentru Riki, bucătarul japonez, a fost prezent un fost concurent cu care s-a împrietenit în timpul selecțiilor. Uriașul Alex (Alexandru Bădițoaia) a rămas cu gura căscată când a văzut că bunica lui Bombonica a venit să îl susțină.

Au gătit ciocolată cu susținătorii lor

Următoarea probă a fost complicată pentru că semifinaliștii au gătit cu susținătorii lor. La această probă, au avut parte de un ingredient delicat, ciocolata. De data aceasta, jurații au fost foști concurenți, din ediția precedentă.

Urmează a treia probă, marți, 15 iunie. Cele trei probe din semifinală vor elimina șase din cei nouă concurenți rămași în cursă. Marea finală este programată miercuri, 16 iunie, de la ora 20.30, la Antena 1. Pe lângă prestigiu, învingătorul ca primi și un premiu de 30.000 de euro.


Chefi la cuțite cu suspans. Cine a rămas în concurs

Riki, japonezul de la Chefi la cuțite, aproape de semifinală. Cum arăta la 18 ani

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp