Laura Cosoi a ajuns acasă. Primele fotografii în formulă completă. Unde a dus bebelușul prima dată

Laura Cosoi a ajuns acasă. Primele fotografii în formulă completă. Unde a dus bebelușul prima dată
Laurei Cosoi i se citește fericirea pe chip. A fost binecuvântată cu a treia fetiță și pentru asta nu contenește să-i mulțumească lui Dumnezeu.

Laura Cosoi a fost externată, iar fetițele au fost extrem de bucuroase să o vadă pe mămica acasă.

Laura Cosoi a ajuns acasă. Primele fotografii în formulă completă. Unde a dus bebelușul prima dată

La scurt timp după ce a ajuns în mijlocul familiei, Laura Cosoi, soțul și fetițele au plecat la biserică, unde au făcut și prima fotografie în cinci. Vedeta se simte bine și imediat după naștere, a făcut și primele declarații. „24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră, Lara.

În aceste ore nu am făcut altceva decât să o țin în brațe, să o miros, să o privesc. Și nu mă mai satur… I-am povestit despre lumea asta minunată, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre tăticul perfect și toți cei dragi din familie care de-abia așteaptă să o cunoască!

Îi mulțumesc în fiecare clipă că ne-a dat șansa să îi fim părinți, să o iubim, să fim acolo pentru ea, de fiecare dată, pentru totdeauna! Ești sufletul nostru, Lara! Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile pline de dragoste și lumină! Ne-au ajuns la inimă”, a scris Laura Cosoi pe una dintre rețelele de socializare.

I-a dat peste nas lui Smiley

Cu puțin timp în urmă să o aducă pe lume pe Lara, Laura Cosoi a fost invitata lui Mihai Morar în podcast-ul său. Printre alte lucruri discutate, actrița a mărturisit că singura persoană care a făcut-o să se simtă femeia a fost soțul ei. „Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu.

Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a afirmat Laura.

Sursă foto: instagram