Lidia Buble – campioană națională pe echipe. De ce se pedepsește acum singură?

Lidia Buble – campioană națională pe echipe. De ce se pedepsește acum singură?
Lidia Buble a ajuns să se pedepsească singură, și jură că niciodată  nu va mai face asta. Acum e preocupată să arate perfect.

Vă amintiți că luna trecută Lidia Buble a fost la părinți, în Hunedoara, pentru că așa cum le-a mărturisit fanilor, a avut de rezolvat chestiuni legate de acte. Acasă a fost răsfățată cu toate bunătățile pământului, prăjituri și mâncăruri gătite de mama sa și de surori ori cumnate. Apoi, mama ei a venit în vizită în București și a mai adus o sacoșă plină de bunătăți, printre care și delicioasa ei zacuscă, preferata fetelor Buble.

Între timp însă, se pare că Lidia a lăsat-o mai moale cu sportul. Vedeta susține că nu a mai fost de o lună la sală, iar când a ajuns, în sfârșit, era să leșine.

„Nu o să mai lipsesc în viața mea o lună de zile de la sală! Mi s-a făcut un rău astăzi de am zis că leșin. Nu am reușit să ducă antrenamentul la capăt, dar acum mă „pedepsesc” cu trei serii de abdomene. Multe abdomene”, a mărturisit Lidia Buble într-o postare pe Instagram.

În 2015, Lidia Buble avea 10 kilograme în plus

Lidia Buble merge constant la sala de sport de câțiva ani. În cariera ei este important să arate impecabil. Este imaginea pe care și-a construit-o.

Totul a fost declanșat de niște imagini pe care le-a văzut la televizor. În 2015, când participa la emisiunea „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, Lidia Buble a fost șocată de imaginile în care observa foarte clar că nu era deloc așa slabă cum își imagina. Imediat cântăreața  și-a făcut abonament la sală, și-a luat un antrenor personal și-a ajustat meniul zilnic, iar rezultatele au apărut în scurt timp. A slăbit atunci 10 kilograme sau mai mult, potrivit propriilor declarații.

Buble, campioană națională pe echipe

Ceva ce nu se prea știe e că, înainte de viața în lux, de artistă în București, Lidia Buble a dus o viață de cantonamente și restricții. Dar, la fel ca și acum, plină de lauri.

Lidia Buble a făcut sport de performanță, timp de 15 ani, în copilărie. „Am fost campioană națională la gimnastică aerobică pe echipe, dar şi campioană națională la atletism, cros”, a mărturisit, într-un interviu artista. După terminarea liceului, Lidia Buble s-a înscris la o facultate de sport, însă în final a renunțat.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Gina Pistol recunoaște tot despre buzele ei mari