Lidia Buble, mai sexy ca niciodată. A suferit o transformare radicală

Lidia Buble, mai sexy ca niciodată. A suferit o transformare radicală
După experiența Asia Express, Lidia Buble s-a trezit cu câteva kilograme în plus și s-a pus repede pe slăbit.

Pentru Lidia Buble, imaginea e extrem de importantă. Blonda vrea să arate perfect și face orice sacrificiu.

Lidia Buble, mai sexy ca niciodată. A suferit o transformare radicală

În ultimul an, frumoasa Lidia Buble a reușit un lucru de care e extrem de mândră. A scăpat de 15 kilograme, iar acum arată demențial. Vedeta este o gurmandă, însă are mare grijă de corpul ei și mănâncă cât mai sănătos, în plus niciodată nu sare peste micul dejun de unde-și ia energia pentru toată ziua. Pentru că nici o sărbătoare nu se compară cu cea petrecută în familie, Lidia a rezistat eroic și bunătăților făcute de mama ei, dar nu s-a putut abține de la dulciuri.

„De două ori pe an mănânc șnițel făcut de mama sau de soră-mea, Dia”

„Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun.

Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lângă hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne. (…) Eu de sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne. Mănânc foarte, foarte rar și asta se întâmplă cam de două ori pe an, să mănânc șnițel făcut de mama mea sau de soră-mea, Dia.

În rest, mănânc doar pește, salată și alte cele, așa că eu am cam făcut foamea de sărbători. În afară de portocale, clementine, mandarine și câteva dulciuri sau paste, nu am mâncat aproape nimic, drept urmare eu încă mă gândesc la mâncare”, a adăugat artista.

Lansează piesă nouă la începutul lunii martie

Recent, Lidia a anunțat pe contul de socializare că la începutul lunii martie va lansa piesa „Draga mea”. Vedeta a mărturisit că melodia a fost scrisă cu doi ani în urmă și este cea de-a doua piesă care a impresionat-o atât de mult, încât a plâns.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre