Limonadă cremoasă, cu lapte

Limonadă cremoasă, cu lapte
Vara aceasta vă invităm să uitați de limonadă clasică. Și includem aici inclusiv limonadă le cu fructe și gheață pisata pe care le puteți servi pe mai toate terasele din oraș.

Vă invităm să învățați să preparați acasă această limonadă cremoasă. Are o culoare deosebită, iar aceasta va fi prima care va impresiona. Gustul, este cu adevărat special. Limonada lăptoasă se prepară foarte ușor.

Ingrediente pentru limonadă cremoasă

Sucul de la patru lămâii

Un sfert de cană de zahăr de trestie. Se poate să omiteți acest ingredient, sau să îl înlocuiți cu îndulcitor. Vă recomandăm îndulcitori sănătoși, precum Ștevia sau Eritriolul

Un sfert de cană de lapte condensat dulce

Două lămâii feliate. Veți alege în mod obligatoriu lămâii din culturi eco sau bio

Două căni pline de cuburi de gheață

Două căni cu apă

O carafă penntru preparare

Mod de preparare

Începeți prin a stoarce sucul de la patru lămâi direct în carafa în care veți prepara limonadă. După ce ați pus sucul de lămâie, preferabil  strecurat, pentru a nu avea sâmburi în compoziție, adăugați laptele condensat.

Acesta se toarnă pur și simplu peste sucul de lămâie și se amestecă până la omogenizare. În etapa treia a preparării acestei limonade cremoase, adăugați feliile de lămâii bio și apoi cuburile de gheață. În final completați cu apă carafa. Limonada este gata.

Păstrează cojile de lămâie! Sunt foarte utile în gospodărie

În loc să razi coaja de lămâi, curăț-o ca pe măr. Îți vor fi de mare folos în bucătărie. Cojile de lămâie pot fi utilizate în bucătărie, în alimentaţie, dar şi la curăţenie. De asemenea, cojile de lămâie sunt benefice şi pentru sănătate.

Poate nu ştiai, dar coajă are de câteva ori mai multe vitamine şi substanţe benefice decât zeama. Şi mai interesant este că are un puternic efect degresant şi o poţi folosi la îndepărtarea petelor dificile de grăsime.

Sursa: Instagram

Șase trucuri ca să-ți învingi pofta de dulce

Recomandarile noastre