Loredana Groza pe urmele Gabrielei Oțil. Cine sunt celelalte vedete care au comis-o la fel – Imagini de infarct

Loredana Groza pe urmele Gabrielei Oțil. Cine sunt celelalte vedete care au comis-o la fel – Imagini de infarct
Loredana Groza este surprinzătoare chiar dacă e o vedetă ce intră la categoria 50+. Superba cântăreață a apărut pe rețelele de socializare fără lenjerie intimă. Dar nu este singura.

De foarte multe ori vedetele autohtone renunță la inhibiții și la haine, după modelul celor din străinătate. La ce le ajută asta? În primul rând, își bucură fanii. Dar mai ales, le crește vizibilitate: lumea vorbește despre ele.

Săptămâna aceasta internetul a explodat după ce nevasta lui Dani Oțil s-a pozat goală. Evident, fotograful a fost chiar soțul ei, chiar dacă internauții au criticat-o că se expune prea tare și, în final, chiar bărbatul de lângă ea se va plictisi. Cert este că nu era pentru prima dată când Gabriela Oțil apărea în toată splendoarea ei, fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare.

La câteva zile distanță, Loredana Groza a comis-o și ea. Blondina s-a fotografiat în oglinda camerei de hotel din județul Dolj. „O după-amiază cu lene” a titrat Loredana Groza, în limba engleză, alături de imagina care a incendiat de-a dreptul imaginația fanilor.

Fanii nu au așteptat și au comentat imediat imaginea. „Sinteti cea mai frumoasa femeie din rominia si cine nu zice asta ori minte ori e cu sotia an spate si al urmareste sau ai e frica sa zica de ce se antinpla dupa dar cine are curaji zice ca sinteti o zina pe pamint pt ca asta sinteti un anger care a coborit pe pamint pt romini sa ne ancintati cu muzica buna si pt asta sintem mindri ca sintem romini felicitari si sa nu va scinbati niciodata va iubesc pina la infinit si anapoi”, i-a scris unul dintre cei mai pasionali urmăritori.

Alții au luat imaginea în care Loredana apare doar în tricou, cu nurii la vedere, mai în glumă: „Offf, Iisuse! De când cu pandemia, vedetele noastre nici bani de haine nu mai au noroc că stilul de viață sănătos o face să arate perfect și poate poza chiar și așa noi astea, preferatele lui Buhnici ne pozăm doar la față”.

Și alte vedete s-au despuiat în public, virtual

Pe când împărtășea mesaje de amor cu iubitul ei cubanez, actorul Harlys Becerra, Lidia Buble a avut câteva momente de fată rea din Hunedoara. Cu ocazia unui concert, ea s-a fotografiat în costumul Evei și a postat imaginea pe contul ei de Instagram.

Dar Lidia Buble nu e de deloc un caz singular. Lăsând deoparte „divele” care și-a câștigat notorietate exact exploatându-și nurii dezgoliți în public, și vedete mai „serioase” au aplicat stratagema.

Laura Cosoi a apărut și ea fără haine, abia învelită într-un voal, într-o imagine artistică în perioada în care mai avea puțin până să nască.

Acum doi ani și Bianca Drăgușanu își exploata feminitatea fără chiloți, în vârful patului. Ea a postat imagina din timpul unei scurte vacanțe la Istanbul.

Până și Dana Budeanu a încins spiritele arătându-se goală în pat, purtând doar tocuri și ochelari de soare.

Imaginea a făcut vâlvă în primăvara aceasta.

Anna Lesko a apărut în mai multe fotografii, dezbrăcată pe internet. În unele poartă doar sutien, în alta își acoperă partea de jos a corpului cu un coș. Vedetei îi place să se arate, mai ales că și are ce arăta, fiind una din artistele cu un corp de vis.

Nici Andreea Bălan nu a stat departe de trendul dezbrăcării, chit că a făcut asta cu ceva ani în urmă. prin 2015 şi-a lăsat fanii de pe Instagram cu gura căscată, când a postat pe internet o fotografie în care apare complet goală şi îşi acoperă sânii cu mâna.

Anamaria Prodan nu putea lipsi nici ea de la apel. Despre imaginile intime care au ajuns în spațiul public, fapt care s-a lăsat cu plângere penală, a vuit internetul. În replică, vedeta s-a cerut pe coperta unei reviste de life&style unde apare cu un sân gol.

Sursa foto: Instagram, Facebook