Lucruri pe care le puteți face cu un plasture. Nu v-ar fi trecut prin cap așa ceva niciodată

Lucruri pe care le puteți face cu un plasture. Nu v-ar fi trecut prin cap așa ceva niciodată
Dacă până acum ați crezut că plasturele vă este de folos doar când aveți o rană, situația s-a schimbat. Ce puteți face cu un asemenea obiect.

Ce ați spune dacă ați afla că puteți face multe lucruri, unde pionul principal să fie plasturele? Iată despre ce este vorba.

Lucruri pe care le puteți face cu un plasture. Nu v-ar fi trecut prin cap așa ceva niciodată

E nevoie urgentă să izolați cablurile, dar banda adezivă lipsește cu desăvârșire din casă? Apelați la ajutorul plasturilor. Și tot aceștia sunt prieteni de nădejde atunci când trebuie să izolați prizele pentru ca cei mici să nu pune mânuțele unde nu trebuie.

Excelent pentru a vă face o manichiură franțuzească ca la carte

V-a intrat o așchie în deget? Puneți repede o bucată de plasture și trageți în direcția de ieșire a așchiei. De asemenea, plasturele vă este de folos atunci când vreți să vă faceți manichiura franțuzească. Vă asigurăm că va ieși ca la carte. Iar dacă hainele sunt pline de scame, tot plasturele este cel care vă scoate din impas.

Vă salvează iarna de la alunecare

A venit iarna, iar bocancii alunecă? Tot plasturele vă salvează. Nu trebuie decât să lipiți câteva bucățele pe talpă și problema n-a existat niciodată. Dacă aveți insecte în casă, tăiați o bucată de plasture și puneți puțin zahăr pe partea adezivă. Nu în ultimul rând, dacă ușa de la intrare scârțâie, puneți câteva bucățele de plasture pe tocul ușii.

În cazul în care mânerul unui cuțit devine mult prea alunecos, plasturele vă este din nou de folos. Nu trebuie decât să înfășurați mânerul și veți scăpa de orie problemă. Pe de altă parte, ca să evitați să se zgârie parchetul, lipiți plasture pe fiecare dintre picioarele scaunelor sau a meselor.

Sursă foto: fasingur