Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce stă în spatele melodiei blestemate a trupei Taxi, care desparte cuplurile unul după altul. Dan Teodorescu, reacție bizară

Ce stă în spatele melodiei blestemate a trupei Taxi, care desparte cuplurile unul după altul. Dan Teodorescu, reacție bizară
11 cupluri se uită serios la ce s-a întâmplat cu prietenii lor și se gândesc că. Posibil să mai aibă mai puțin de doi ani împreună. În medie, la două luni un cuplu care a apărut în clipul ultimului hit al trupei Taxi s-a despărțit.

Trupa Taxi lansa în septembrie 2012 hit-ul „Ești iubibilă”, cu un în videoclip în care apar un total de 17 cupluri, incluzându-i pe solistul trupei, Dan Teodorescu, și pe a doua lui soție, actrița Irina Chioșa. La aproape un an distanță tot mai multă lume crede că piesa e blestemată. Șase din cuplurile care apar în clip s-au despărțit după ani fericiți de relație. Ceilalți, care însă nu au fost atinși de nenorocire, nu pot să nu se gândească la ce va urma.

Un calcul simplu arată că, în medie, la fiecare două luni, un cuplu din videoclip s-a scindat definitiv.

Care sunt cuplurile care au rămas, încă, împreună

De la lansarea videoclipului până în prezent, 6 dintre cuplurile din distribuție s-au despărțit, și anume Jojo (Cătălina) și Ionuț Grama, Teo Trandafir și Constantin Iosef, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, Diana și Răzvan Simion, Elena Ionescu și Marian Duță, Dan Fințescu și Maia Maironi. Contactat de Click! și întrebat ce părere are despre acest lucru, Dan Teodorescu a declarat: „Nu mi se pare nicicum, aceasta e singura mea declarație”.

În videoclip mai apar Andra și Cătălin Măruță, Anca și Pavel Bartoș, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, Paula Seling și Radu Bucura, Ioana și Mihai Găinușă, Olivia Steer și Andi Moisescu, Elena și CRBL, Irina și Răzvan Fodor, Andreea și Cabral Ibacka, Andreea și Mihai Mărgineanu.

Lista cuplurilor care s-au despărțit

Cătălina (Jojo) și Ionuț Grama au fost căsătoriți între anii 2009 și 2012. Împreună au un fiu, Achim Ioan. Din august 2014, actrița formează un cuplu cu actorul Paul Ipate, alături de care mai are o fiică, Zora.

Căsnicia lui Teo Trandafir cu fostul jucător de rugby Constantin Iosef a durat doar 6 luni. Între anii 1990 și 1996, prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu aviatorul Alexandru Trandafir. După despărțirea de Iosef, despre vedetă s-a speculat că ar mai fi format un cuplu cu chef Antonio Passarelli, însă cei doi au negat zvonurile. Ulterior, Teo Trandafir a devenit mamă la 36 de ani, când a adoptat-o pe fiica ei, Maia.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu din 2008 până în 2014. Din același an, prezentatoarea TV este într-o relație cu sportivul austriac Felix Baumgartner. În trecut, vedeta a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. Din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior.

Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg, cu care are un fiu, Ayan Schwartzenberg. Dani formează din 2018 un cuplu cu modelul Gabriela Prisăcariu. Cuplul s-a căsătorit în mai 2021 și împreună are un fiu, Luca Tiago, născut în septembrie 2021.

Diana și Răzvan Simion au divorțat în anul 2015, după 15 ani de relație în care au venit pe lume cei doi copii, Ianca și Tudor. După divorț, moderatorul a format, cinci ani un cuplu cu artista Lidia Buble, dar s-au despărțit în vara anului 2020. Din toamna aceluiași an, prezentatorul este într-o relație cu arhitecta Daliana Răducanu.

Scene teribile între Lidia Buble și Răzvan Simion. În direct

În ceea ce o privește pe Lidia Buble, a format în 2021, un cuplu episodic cu actorul cubanez Harlys Becerra, iar în prezent se speculează că ar fi într-o relație cu afaceristul Horațiu Nicolau.

Elena Ionescu și fostul reporter „Neața cu Răzvan și Dani”, Marian Duță, au format un cuplu timp de 5 ani, până în 2013. Ulterior, Elena s-a căsătorit cu Dragoș Răzvan Stanciu, împreună având un fiu, Răzvan Andrei. Elena și Dragoș au divorțat în februarie 2019.

Dan Fințescu și Maia Maironi nu mai sunt împreună, în prezent bărbatul fiind recăsătorit cu organizatoarea de evenimente Georgiana Fințescu. Dintr-un alt mariaj, bărbatul are o fiică, Mara.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre