Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea fantomei din camera de hotel. S-a întâmplat în Tunisia

Povestea fantomei din camera de hotel. S-a întâmplat în Tunisia
Cu 19 ani în urmă, Kata Hajdu, la vremea aceea în vârstă de 24 de ani a plecat în vacanță în Tunisia alături de iubitul ei. O fantomă a apărut în camera de hotel.

O tânără și iubitul său au plecat în vacanță în Tunisia și s-au cazat la hotel. Când s-au întors acasă și au verificat fotografiile făcute, au observat o fantomă.

Fascinată de hotelul în care s-au cazat, tânăra a făcut atunci tot felul de fotografii, pe care le-a descărcat pe calculator când s-au reîntors acasă. Una dintre poze însă a tulburat-o, pentru că a văzut ceva care a speriat-o foarte tare: imaginea unei fantome.

A postat fotografia după 19 ani

Nu mai puțin de 19 ani i-au trebuit femeii să le poată arăta și altora această fotografie, dar și-a făcut curaj și a postat în mediul online.

„Eram în vacanță cu fostul meu partener și am stat trezi până târziu în noapte. Mi-a plăcut mult hotelul, așa că am decis să fac niște poze”.

„Nu am mai arătat niciodată până acum fotografia, nici prietenilor și nici familiei”

fantoma
Unei turiste i-a apărut în camera de hotel o fantomă

Aveam atunci o cameră digitală, de mici dimensiuni. Nu am văzut nimic ieșit din comun atunci. Abia după ce am ajuns acasă și am descărcat pozele în calculator am descoperit ceva neașteptat. Nu am mai arătat niciodată până acum fotografia, nici prietenilor și nici familiei. Cred că a venit momentul să fac asta”, a mărturisit Kata, conform mirror.co.uk.

Imaginea a împărțit Internetul în două

Așa cum era de bănuit, după publicarea fotografiei, internauții s-au împărțit în două tabere. Unii au spus că totul s-ar fi petrecut din cauza luminii slabe, alții însă au văzut fundalul pozei ca pe ceva înfricoșător.

„Nu comentez niciodată aceste lucruri, dar cu siguranță se pare că ai surprins ceva. Foarte bine făcut”, „Cu siguranță arată ca o apariție”, „Este una dintre acele fotografii ciudate care cu siguranță are un aer înfricoșător”, au susținut unii dintre aceștia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre