Simona Ionescu / Redactor Șef

Putin, „vampirul nemuritor” descoperit de CIA. Pregătiți-vă să râdeți de ce le trece unora prin cap!

Putin, „vampirul nemuritor” descoperit de CIA. Pregătiți-vă să râdeți de ce le trece unora prin cap!
Cea mai bizară știre vehiculată zilele trecute în mediul online îl are în centrul antenției pe Vladimir Putin și serviciul secret american CIA. A fost lansată de jurnaliști englezi, însă pare mai degrabă de domeniul SF.

Greu de crezut că agenții CIA au investigat și pregătit un raport cu ipoteza că Vladimir Putin este „un vampir nemuritor”, care se află pe Pământ de secole, încercând să cucerească planeta.

Știrea a fost publicată de dailystar.co.uk. Potrivit acestui site londonez, CIA ar fi prezentat autorităților americane acest scenariu în timpul mandatului președintelui Donald Trump. În el s-ar fi scris că Vladimir Putin ar fi fost implicat în mai multe războaie, cel din Ucraina nefiind primul și că descoperirea unor fotografii vechi ar fi conturat ipoteza că liderul de la Kremlin ar fi un “vampir nemuritor care plănuiește să domine lumea”.

Faptul că se menționează că raportul CIA ar fi fost întocmit în vremea lui Trump ridică alte suspiciuni. Atunci i se punea în cârcă președintelui american cele mai fanteziste întâmplări și decizii.

Fragmente din raportul CIA despre Putin te face să mori de râs

Vladimir Putin nu a împlinit încă 70 de ani. Îi bifează în octombrie. Dar scenariul, despre care se spune că e imaginat de CIA, susține, în baza unor fotografii vechi, că liderul rus s-ar afla pe Pământ de mai bine de un secol.

Este prezentată o poză făcută în anul 1920, în care apare un bărbat care seamănă perfect cu Putin tânăr. E în haine militare. În altă fotografie, realizată în anul 1941, este un soldat rus care pare aidoma cu dictatorul de la Moscova. Jurnaliștii susțin că asta dovedește că Putin ar fi fost mereu în slujba poporului rus, că n-ar fi părărsit țara sa chiar dacă s-a reîncarnat.

Este amestecată și România în istoria de vampir a lui Putin

Se reproduce și un fragment din așa-zisul raport CIA. Tot ceva ce e greu de crezut și stârnește râsul mai degrabă decât vreun interes sau credibilitate.

Vladimir Putin este, de fapt, unul și același cu Vlad Țepeș, domnitorul Țării Românești, cel cunoscut sub numele de Contele Dracula. Vladimir Putin are un fizic de invidiat, în ciuda vârstei. Aspectul său nu este, cu siguranță, un rezultat al tratamentelor pe care le urmează. Este vulnerabil la usturoi, apă sfințită, crucifix și argint”, se precizează în raport.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre