Simona Ionescu / Redactor Șef

Vrăjitoarea Brățara: „Ionela Prodan a fost la mine, a venit să-i fac descântece pentru Dolănescu”. Oana Zăvoranu va avea un șoc

Vrăjitoarea Brățara: „Ionela Prodan a fost la mine, a venit să-i fac descântece pentru Dolănescu”. Oana Zăvoranu va avea un șoc
L-a visat pe Iisus, pe Maica Domnului, i-a văzut, dar i-ar trebui săptămâni întregi să povestească. Știe însă că harul ei vine de la Dumnezeu.

E înzestrată cu multă putere de la Divinitate, spune vrăjitoarea Brățara, iar la ea au ajuns necunoscuți, dar și vedete, precum mama Anamariei Prodan.

Ce i-a cerut cântăreața celebrei vrăjitoare? Să o ajute să rămână cu Ion Dolănescu, pentru că se îndrăgostise tare de el. Brățara și-a făcut treaba, nimic de spus, dar i-a spus că artistul renumit nu va rămâne niciodată alături de ea. Pentru că inima lui i-a aparținut Mariei Ciobanu. Invitată în podcastul „În oglindă”, prezicătoarea a vrut să lămurească și ce legătură a avut băiatul ei cu Oana Zăvoranu. Declarațiile Brățarei sunt pur și simplu șocante.

„I-am făcut eu ce i-am făcut, dar i-am spus că nu va rămâne Dolănescu cu ea”

„După perioada în care a fost ea cu țigăncile alea, cu vrăjitoarele, Oana Zăvoranu l-a amestecat și pe băiatul meu, că a cumpărat un apartament fără să știe despre ce e vorba. Ce a făcut Oana Zăvoranu după aia? S-a dus la poliție, ea știe pe unde a mai fost să reclame. Cine i-a băgat în cap?

Asta care s-a despărțit acum de fotbalist… Prodan. Mama ei a fost la mine, a venit să-i fac descântece pentru Dolănescu. Da, că se pusese în dragoste cu Ion Dolănescu, Dumnezeu să o ierte. I-am făcut eu ce i-am făcut, dar i-am spus că nu va rămâne Dolănescu cu ea. Pe Maria Ciobanu nu o va uita niciodată.

„L-a găsit pe procurorul Maximilian, ciupitor de bani și de femei și a plecat cu ea la munte”

Revenind la Zăvoranu, a făcut ea ce-a știut și l-a găsit pe procurorul Maximilian, ciupitor de bani și de femei a plecat cu ea la munte, a stat aproape o săptămână și el dicta și ea scria. Eu am descoperit, pentru că am verificat. Să facă în așa fel încât să apară o tâlhărie, ceva mare ca să-i poată aresta pe țigani și pe băiatul meu.

Ea știa că băiatul meu nu e vinovat. Dintre țigani, că avea un țigan, un prăduitor, Dumnezeu l-a băgat și pe el la pușcărie că eu l-am blestemat. Cu toată familia. Cine s-a băgat să-mi pună copiii la belea, să cadă și ei, de la mic la mare, la pușcărie. Și așa s-a întâmplat cu toți. (…)

Desigur, aceasta este versiunea vrăjitoarei, mamă de băiat inculpat. Cazul este mult mai complex și el a fost relatat în Evenimentul zilei. Poate fi citit aici.

„A vrut să o omoare și pe mă-sa, până la urmă a murit”

Ce a făcut Oana cu țigăncile, treaba ei, că a vrut să o omoare și pe mă-sa, până la urmă a murit… L-a amestecat și pe băiatul meu.  S-a deschis proces, iar băiatul meu a scăpat. Normal, era nevinovat. Și am spus atunci pe toate posturile de televiziune: Zăvoranu, Oano, să dea Dumnezeu și Maica Domnului, dacă nu spui adevărul, să te care salvarea din spital în spital, la nebuni.

Și, dacă nu vei recunoaște adevărul la tribunal, vei muri. Iar procurorul Maximilian, să nu-l rabde Dumnezeu, să se ducă după băiatul meu. A ajuns la pușcărie, n-a durat decât două săptămâni”, s-a destăinuit vrăjitoarea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre