Te vei bucura de momente prețioase, într-o atmosfera pe care o creezi cu scopul de a te relaxa și de a te simți bine atunci când te așezi la masă.

Pe masa de bucătărie sau din sufragerie, așezați cele mai bune tacâmuri din inox și mai bune farfurii. Astfel, mâncarea va fi și mai gustoasă și vă veți bucura de moment.

Mânânci cu poftă dacă ai tacâmuri potrivite

Tacâmurile înseamnă mai mult decât aspect, este vorba despre utilitate. Nu ajută la nimic dacă ai un set frumos dacă acesta nu este practic și util.

”O calitate superioară a tacâmurilor vor face din servirea mesei un moment de poveste. Indiferent de motivul care te determina să cauți cel mai bun set de tacamuri din inox, va trebui să respecți câteva criterii care fac diferența între o alegere bună și o altă, dimpotrivă, neinspirată”, spun specialiștii de la superghid.ro.

Tacâmuri potrivite. Cum le alegi

Va trebui să țineți cont de numărul persoanelor care vor participa în mod frecvent la masă. Luați în calcul și câți invitați aveți, de regulă, la mesele festive. În funcție de acest aspect poți să cumperi un set cu mai multe piese sau cu un număr de piese redus.

Tacâmurile din inox asigură durabilitatea in timp și este excluse oxigarea. Ăn plus, este un material rezitent, solid, nu se deformează.

Exisă și seturi de tacamuri de inox in combinatie cu plastic sau lemn, dar plasticul prinde moris în timp, spun specialiștii de la superghid.ro. Aceste seturi sunt folositoare dacă le utilizați mai rar, doar la mese festive.

Puteți alege tacâmuri cu model simplu, clasic. Sunt o mulțime de modele în magazine și se curăță foarte bine.

Dacă vă trebuie un set de tacâmuri doar pentru familie, nu trebuie să lipsească piesele de bază: linguri, lingurițe, furculițe, cuțite.

Situația s schimbă dacă obișnuiți să aveți des musafiri: vă mai trebuie: tacâmuri pentru pește, desert, fructe, polonic mic pentru sosuri și supe, spatule, furculiță și lingură pentru salate, lingură și furculiță pentru servire, lingură pentru cafea, cuțit pentru unt și pentru tort.

Evident, alegerea depinde și de buget.

Nicu Constantin a jucat în peste 9.000 de spectacole la ”Tănase” și în 20 de filme

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp