Marile trenduri în materie de frumusețe pentru anul 2021. Ce spun experții

Marile trenduri în materie de frumusețe pentru anul 2021. Ce spun experții
Anul care se apropie de final a schimbat o mulțime de lucruri în viața oamenilor, însă nu a înlăturat preocuparea pentru a arăta bine. Experții din domeniu au relevat care vor fi marile trenduri în materie de frumusețe în 2021.

Printre obiceiurile la modă în anul care vine se remarcă operațiile estetice de remodelare a feței, conform experților. Aceștia preconizează de asemenea și o revenire în forță a machiajului strident la ochi, datorită faptului că măștile vor continua să acopere jumătate de față și în 2021.  Câteva dintre preocupările pe care le vom avea în materie de frumusețe, mai jos:

Machiaj: întoarcerea stilului îndrăzneț din anii ’80 

Hollie Ellis, artist de make-up pentru brand-ul Bobbi Brown, a dezvăluit că toate culorile care erau la modă în anii ’80 vor deveni din nou preferate: “Pentru primăvară / vară, culorile strălucitoare sunt tendința pe care o vom vedea cu siguranță. Fie că este vorba de un accent pe ochi sau de buze, stilul va fi potrivit nu numai pentru podium-uri, ci și pentru a ieși în evidență într-o mulțime.”

Anti-îmbătrânire, terapie LED și produse pentru piele

Jennifer Rock, specialist dermatolog și fondatoare a Skingredients, a explicat că tratamentele specifice vor rămâne populare pe tot parcursul anului viitor: “Terapia cu LED (diodă emițătoare de lumină) devine un tratament incredibil de popular în saloane și clinici, deoarece poate trata roșeața, acneea și îmbătrânirea fără a fi nevoie de atingere fizică sau potențial de iritare a pielii.”

Jennifer a dezvăluit că sănătatea și nutriția vor deveni, de asemenea, un factor cheie în industria de frumusețe: “Se vor face remarcate câteva plante în ceea ce privește beneficiile asupra pielii: ginsengul are proprietăți antioxidante și se crede că are efecte antiinflamatorii, busuiocul sfânt are efecte antiinflamatorii și antimicrobiene, iar ashwagandha are proprietăți antioxidante și antimicrobiene și se crede că luminează pielea. “

Părul, tăiat bob sau cu breton 

Stilstul celebrităților, Nicky Clarke, spune că bobul este o tunsoare incredibil de versatilă și care nu se va demoda niciodată: “Frumusețea unui bob este că este  o tunsoare deschisă la atât de multe interpretări, de la adăugarea de straturi și textură la crearea de valuri și mișcare. Acest stil nu se demodează niciodată”. 

Manichiura ușor de îngrijit 

Lynn Gray, care este expert în unghii, a dezvăluit că cele mai populare culori pentru 2021 vor fi nuanțele  albastre, metalice, nuanța curcubeului, dar și culorile naturale: “În cea mai mare parte, o mulțime de modele de unghii sunt ușor de realizat, așa că, dacă îți faci propriile unghii acasă, nu este nimic de spus, va trebui să te adaptezi pentru a rămâne în tendințele anului ‘, a spus Lynn.

Recomandarile noastre