Exclusiv. Marius Elisei a scos artileria grea, vrea să o recucerească pe Oana Roman

Exclusiv. Marius Elisei a scos artileria grea, vrea să o recucerească pe Oana Roman
Vă amintiți că Petre Roman i-a propus Oanei să o împace cu fostul ei soț, Marius? Nu știm dacă fostul premier a făcut ceva. Dar se întâmplă ceva cu Marius Elisei, și se vede de la o poștă.

E clar pentru toată lumea că Marius Elisei a scos artileria grea, vrea să o recucerească pe Oana Roman. De zile întregi e atent la fiecare mișcare a fostei sale neveste. Ea a spus la un moment dat „poate îi e dor de noi”. Dar acela era contextul în care lumea mondenă specula o anume stare depresivă a bărbatului. Asta după ce s-a dezbătut intens faptul că ar avea deja o altă iubită.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, civilizat, în fața notarului, în urmă cu câteva luni. Și au anunțat evenimentul cu zâmbetul pe buze, într-un video comun, distribuit pe rețelele sociale.

Oana Roman, răsfățată de fostul ei soț

„Am ajuns acasă și am găsit aceste minunății! Marius Elisei, mulțumesc”, acesta a fost mesajul pe care l-a postat Oana Roman duminică. Să primească flori de la Marius, nu e un fapt singular. Cât erau împreună nu se întâmpla așa des cum se întâmplă acum.

În ultima săptămână Marius Elisei a bombardat-o pe fosta sa soție cu flori. Marius Elisei i-a făcut o surpriză romantică Oanei Roman și acum cinci zile. „Închei ziua așa. Cei mai frumoși bujori! Mulțumesc, Marius Elisei”, a scris Oana pe Instagram. Ba mai mult, înainte de acest episod, cei doi au mers alături de fiica lor, Isa, la munte. Marius Elisei a ales unul dintre cele mai luxoase hoteluri, unul la care vedeta își dorea să stea de mult, iar întreaga escapadă a fost plătită de fostul soț al vedetei.

Marius Elisei a scos artileria grea

Potrivit spuselor fiicei lui Petre Roman, fostul soț i-a mai oferit deseori buchete de flori în ultimul timp. Vedeta de la Antena Stars a povestit în urmă cu ceva timp la Xtra Night Show că bărbatul se poartă foarte frumos cu ea. I se pare că o curtează exact ca pe vremea când s-au cunoscut.

„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

Și peste toate, acum patru zile, Marius Elisei s-a fotografiat alături de fosta lui soție. Iar în descrierea imaginii a scris multe. Însă primul cuvânt e cel mai important: „love”.

Sursa foto: Instagram

Chef Florin Dumitrescu s-a dat romantic și nu a ascuns asta. Iată ce a făcut!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri