Jurnalistul Marius Huc s-a mutat. La ce post TV a ajuns și ce face

 Jurnalistul Marius Huc s-a mutat. La ce post TV a ajuns și ce face
Jurnalistul Marius Huc a schimbat macazul și s-a alăturat echipei unei importante televiziuni naționale. El a părăsit conducerea știrilor Prima TV la finalul lui 2020 pentru a merge undeva unde a mai lucrat și în trecut.

Mișcarea a fost anunțată printr-un mesaj intern trimis angajaților. Marius Huc a venit la Realitatea Plus și este noul director editorial al stației de știri. Acest post, de director editorial, la Realitatea Plus, a rămas vacant după plecarea lui Edward Pastia, în martie 2020.

Marius Huc lucra de doi ani cu Prima TV, iar la finalul anului trecut i s-a încheiat contractul. În locul lui a venit Vlad Sterescu.

Trebuie spus că nu e prima dată când Huc are relații contractuale cu Realitatea. În urma cu mai mulți ani, acesta a fost producătorul emisiunii pe care Răzvan Dumitrescu o realiza la acest post de televiziune.

Cine este Marius Huc

Marius Huc a intrat în televiziune la începutul anilor 90, la postul Tele 7 abc. A lucrat la Antena 1 și, pentru o perioadă, la Prima TV. Timp de cinci ani, a fost producătorul emisiunii pe care Răzvan Dumitrescu o realiza la postul de televiziune Realitatea TV.

Jurnalist cunoscut și apreciat, Marius Huc a lucrat la Antena 3 timp de aproape opt ani – între august 2010 și martie 2018. În primăvara lui 2018, Marius Huc a plecat de la Antena 3 în grupul Adevărul Holding (parte a aceluiași grup cu Prima TV). El a fost, pentru câteva săptămâni, coordonatorul Adevărul Live, proiectul de interviuri video în direct al grupului, apoi a semnat contractul cu Prima TV, care s-a încheiat, după doi ani, la finele lui 2020.

Sursa foto: Facebook

Declarațiile lui Ion Țiriac despre Serena Williams au devenit virale

Recomandarile noastre