Mercur retrograd ne va da viața peste cap. La ce să ne așteptăm

Mercur retrograd ne va da viața peste cap. La ce să ne așteptăm
Între 27 septembrie-18 octombrie, planeta roșie, Mercur, începe ultima retrogradare din acest an. Ce se va întâmpla cu toate zodiile.

Retrograrea lui Mercur care va avea loc între 27 septembrie-18 octombrie ne va schimba viața. Ce trebuie făcut.

Mercur retrograd ne va da viața peste cap. La ce să ne așteptăm

Trebuie să fim pregătiți, pentru că începând de astăzi și până pe data de 18 octombrie, nimic din viața noastră nu va mai fi la fel. Motivul? Are loc cea de-a treia și ultima retrogradare a lui Mercur în acest an. Ce putem face ca să scăpăm cu bine din această situație?

Specialiștii spun că un prim efect al lui Mercur este că ne determină mereu să uităm la ce oră avem o întâlnire. Pentru a preîntâmpina eventualele probleme, cel mai bine ar fi să plecăm de acasă mai devreme. Dacă totuși nu reușim să ajungem, e important să anunțăm și certurile vor fi aplanate.

Fără discuții importante în această perioadă

De asemenea, Mercur retrograd ne face să purtăm și discuții fără rost, în care nici noi, nici cel din fața noastră să nu înțeleagă nimic. Și pentru ca nimeni să nu interpreteze nimic greșit, e bine ca orice discuție să fie amânată.

Mai ales cele între doi parteneri. E important să petrecem mult mai mult timp cu noi înșine, să ne răsfățăm cu ce ne place, dar mai ales să ne plimbăm în natură. La fel de bine ne vor prinde momentele în care ne rugăm sau medităm.

Atenție sporită la cuvintele folosite

Nu în ultimul rând, specialiștii trag un semnal de alarmă și ne sfătuiesc să fim extrem de atenți și la cuvintele pe care le folosim în această perioadă. Indiferent că vorbim cu șefii, colegii, familia sau prietenii. Trebuie să încercăm să ne exprimăm cât mai simplu cu putință și să fim foarte clari în explicații. În caz contrar, orice vom spune se va înțelege așa cum nu trebuie. De mesajul transmis depind foarte multe lucruri în această perioadă.

Sursă foto: kanal d, press24