Mesaje ca la ușa cortului între două blonde superbe: Bianca Drăgușanu și Oana Mareș

Mesaje ca la ușa cortului între două blonde superbe: Bianca Drăgușanu și Oana Mareș
O știți pe Bianca, parcă îi place să se certe în public, e o maestră în a arunca cu venin, când e cazul. Știe să se apere ca la carte. Abia respira după ce s-a aplanat conflictul cu fosta lui Gabi Bădălău.  

Mesaje ca la ușa cortului între două blonde superbe: Bianca Drăgușanu și Oana Mareș. Practic, Bianca a scăpat de una ca să dea de alta.  A izbucnit un nou scandal ca la ușa cortului între cele  două bonde. Recent, Oana Mareș și-a permis să comenteze prezența Biancăi Drăgușanu în podcastul lui Damian Drăghici.

Blonda a luat pur și simplu foc. S-a simțit deranjată de faptul că Bianca a fost invitată. Și mai ales pentru că a avut o reacție pe internet, atât la adresa fostei soții a lui Alex Bodi, dar și la adresa lui.

Replicile care au scos-o din minți pe Bianca Drăgușanu

„Pentru că a ajutat și a dat Dumnezeu la toată lumea podcast … să facă, dar să și asculte, nu mă pot abține să nu remarc un fenomen. «Valorile» care huleau cu patos și spume la gură televiziunile care invită numai c***e și neicanimeni, scuturați din țărână, au acum ocazia să aibă propriii invitați, pentru că, așa cum v-am zis, s-a dat câte un podcast pe cap de locuitor, să nu se supere nimenea.

Când să văd și eu, în rol de invitați, valorile alea de nu aveau loc la tv, oamenii ăia deosebiți cărora le dădeau brânci cu b****e, de pe canapea, divele făcute din bucăți, muzicanții școliți și apreciați de lumea întreagă, olimpicii, copiii minune, scriitorii și desenatorii de minuni, hait, sorpresa!

Ăia de se dădeau de-a berbeleaca, cu ochii leșinați de dezamăgire, că televiziunea e de c…t , că promovează numai prostituate și nontalente, invită fix oamenii de care nu aveau loc pe metru pătrat de emisie.

Ce aflu eu azi, dintr-un podcast, din news feeds, unde invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc? Că banul e valoarea și nu trebuie să frecventezi facultate neapărat, că ea are vreo două trei cunoștințe cu facultăți multe care merg cu metroul, iar asta e bleah.

Iar dacă televiziunile aveau scuza rating-ului, cheltuielile aferente producțiilor, tu prețiosule, chiparosule, nu mai ai aceeași scuză decât dacă ai devenit la rândul tău sclavul bănuțului, iar asta înseamnă că valoarea nu a existat nicicând.

Dacă îmi aduci în online tot @#$%^ce se deosebesc de pământ doar prin marea cantitate de puroi, înseamnă că vrei vizualizări multe, rapid să vină bănuțul gros și poți anula orice discurs, ba chiar te poți anula pe tine, să ne faci un bine!”, este mesajul scris de Oana Mareș.

Bianca Drăgușanu și Oana Mareș, schimb de replici de mahala

După reacția Oanei, replica Biancăi nu s-a lăsat mult așteptată. Loviturile sunt direct sub centură. O numește pe Mareș „invizibilă”, iar acesta e cel mai frumos lucru pe care i-l spune.

„Când ești un c***t cu ochi și uită lumea de tine, faci afirmații de r***t ca să ți se vadă și ție ochii. Poate că ar trebui să-ți aduci aminte că tu asta nebăgată în seamă căsătorită fiind, te-a adunat soțul tău de la amant de acasă! Să-ți fie rușine că deschizi gura și miroși a prostie! O frustrată leșinată și nebăgată în seamă!

Din fericire sunt eu cea importantă pentru existența ta „invizibilă” și uite așa c*****l a făcut în afară de ochi și gură! Jet!”, este reacția pe care Bianca Drăgușanu a avut-o la adresa Oanei Mareș.

Sursa foto: Instagram

Monica și Ramona Gabor, surorile norocoase. Au făcut senzație pe insula milionarilor

Recomandarile noastre