Micul dejun este cea mai important masă din zi, spun toți nutriționiștii. Dar nu poți să mănânci în fiecare zi omletă! Vă recomandăm o rețetă interesantă. Nu este omletă, nici pizza.
Mic dejun copios. Nu este omletă, nici pizza
Mic dejun sățios, gustos și ”altfel”. O combinație interesantă, cu de toate. Practic, deschideți gfrigiderul și scoateți cam tot ce e pe acolo.
Ingrediente
- 3-4 felii de pâine;
- 100 gr de salam;
- 1 roșie;
- 1/3 de ardei iute – opțional;
- 100 gr de cașcaval;
- 3-4 ouă;
- sare;
- 50 ml de lapte;
- 30 gr de unt;
- condimente.
Mod de preparare
- Tăiați pâinea, salamul și roșia cuburi, ardeiul – rondele, cașcavalul îl treceți prin răzătoarea mare.
- Bateți ouăle cu sare și lapte.
- Topiți untul în tigaie, adăugați pâinea, apoi roșia, salamul și ardeiul iute.
- Repartizați compoziția de ou, presărați cașcaval răzuit și condimentele preferate.
- Acoperiți tigaia cu capac și gătiți mâncarea la foc mic.
- Transferați omleta pe platou. Sursa: retete-usoare.info
Horoscop Minerva – 10 februarie. O zi ca și cum am sta pe un butoi de pulbere
Un mic dejun copios: pâinea în crustă de ou. Rețetă rapidă și ieftină
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook