Simona Ionescu / Redactor Șef

Un mic dejun copios: pâinea în crustă de ou. Rețetă rapidă și ieftină

Un mic dejun copios: pâinea în crustă de ou. Rețetă rapidă și ieftină
Micul dejun este cea mai important masă din zi pentru că te încarcă de energie pentru o nouă zi. Ceai, cafea, un sanviș cu ceva, o omletă și cam atât. Vă propunem un mic dejun copios: pâinea în crustă de ou.

Pâinea în crustă de ou este un preparat usor de pregătit, ieftin și arată foarte apetisant.

Un mic dejun copios: pâinea în crustă de ou

Dacă vreți să schimbați clasicul ou ochi sau moale, sanvișul cu mezel sau brânză la micul dejun, încercați pâinea în crustă de ou.

Ingrediente

  • 200 g brânză
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ardei gras
  • 3 ouă
  • 6 felii de pâine
  • Sare
  • piper.

Mod de preparare

  • Dai brânza pe răzătoare.
  • Baţi ouăle ca la omletă, le amesteci cu ardeiul şi pătrunjelul, spălate şi mărunţite, apoi presari sare şi piper, după gust.
  • Scufunzi pe rând, feliile de pâine în amestecul obţinut şi le aşezi cu grijă într-o tavă tapetată.
  • Le dai la cuptorul preîncălzit, în prealabil, până se rumenesc.
  • Le serveşti calde, la micul dejun.

Avertisment OMS: ”Este foarte probabil să ajungem la 2 milioane de morți”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre