Ardei umpluţi cu telemea, roșii și măsline. Un aperitiv ușor de făcut

Ardei umpluţi cu telemea, roșii și măsline. Un aperitiv ușor de făcut
Să profităm de bogăția de legume din piață! Uite o rețetă ușoară, pentru un apritiv de sezon: ardei proaspeți, umpluţi cu telemea, roșii și măsline.

Tarabele din piață sunt pline cu legume de sezon. Le puteți combina pentru un apetiv care va face masa mai plăcută.

Ardei umpluţi cu telemea, roșii și măsline. Un aperitiv ușor de făcut

Puteți combina legumele de sezon și să preparați un aperitiv spectaculos și gustos. Nu este nevoie să fie zi festivă.

 Ingrediente

  • 4 ardei graşi
  • 2 roşii mari
  • 1 lingură capere
  • 50 g măsline kalamata fără sâmburi
  • 150 g telemea veche de oaie
  • 1 ceapă roşie
  • 1 linguriţă pătrunjel verde tocat
  • 1/2 linguriţă cimbru verde tocat
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

  • Speli ardeii, tai un căpăcel şi cureţi cotorul, nervurile şi seminţele.
  • Speli roşiile, le îndepărtezi cotorul şi seminţele, apoi le tai cubuleţe.
  • Mărunţeşti ceapa roşie şi transferi legumele într-un castron.
  • Adaugi măslinele, caperele, pătrunjelul, cimbrul, telemeaua sfărâmată, torni uleiul de măsline şi condimentezi cu piper şi cu sare.
  • Cu această compoziţie umpli ardeii şi îi serveşti imediat, ca aperitiv.

Miedovic – cel mai fin și aerat tort din miere

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp